От БСП отново се разгневиха по въпроса с корупцията. Сега

...
От БСП отново се разгневиха по въпроса с корупцията. Сега
Коментари Харесай

БСП пита докъде стига корупцията

От Българска социалистическа партия още веднъж се разгневиха по въпроса с корупцията.

Сега партията провежда митинг против бедността и корупцията в страната, който ще се организира на 1 май от 10.30 часа пред паметника на Незнайния боец.

Това разгласи Георги Свиленски от Българска социалистическа партия по време на брифинг.

Той уточни, че корумпирани чиновници има по цялата държавна администрация, като даде за образец днешната акция в ДАИ-Благоевград.

„ Кой носи отговорност за дейностите на автомобилните чиновници? След тези арести след няколко месеца чиновниците отново се връщат на работа. Как борим корупцията? След това всичко е както досега “, разяснява той.

Свиленски съобщи, че въпросът е до каква степен стига корупцията и тези чиновници, когато събират парите, къде ги носят.

„ Борбата с корупцията не е единствено да ги арестуваш на пътя и да ги проскаш по стомах. Когато администрацията ти е пропита с корупция, няма по какъв начин да бориш корупцията “, съобщи още депутатът.

Той се обърна с апел към държавното управление в случай че не могат да ръководят, да се отдръпват и да освободят постовете, защото има хора, които могат да ръководят транспарантно.

„ Оставки мъчно се подават, отговорност мъчно се носи “, разяснява Свиленски.

Той напомни и случая с майките на деца с увреждания, които не бяха позволени да влязат в постройката на Народното събрание.

Според него естественото мъжко държание, което Емил Христов може да направи, е да си подаде оставката като зам.-председател на Народното събрание.

Тази седмица Българска социалистическа партия ще внесе искане за оставка на Христов.

По мотив обстановката към Европейската младежка конференция в София Свиленски съобщи, че каквото е отношението на ръководещите към младежите, такова е и към другите пластове от обществото.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР