От БСП не слушат Корнелия Нинова и от партията имат

...
От БСП не слушат Корнелия Нинова и от партията имат
Коментари Харесай

ГЕРБ предлагат на Нинова да стане член на ЕНП/ГЕРБ

От Българска социалистическа партия не слушат Корнелия Нинова и от партията имат друга позиция, друга от нейната.
Ако водачът на столетницата споделя правилата на нашите евродепутати, тя би могла да стане член на Европейската национална партия и да показва позициите на ГЕРБ.

Това разгласи депутатът от ГЕРБ Тома Биков на изключителна конференция в централата на партията.

Биков изясни, че от партията са принудени за следващ път да дават конференция, с цел да опровергаят думите на един политик, станал прочут с прозвището " госпожа неистина ".
Той оцени конфликтът сред ГЕРБ и Българска социалистическа партия по въпроса за процедурата на Европейския парламент против Унгария като " конфликт сред една лидерка на втората по мощ партия и действителността ".

По думите на Биков тя добре лъже, само че все по недобре и с времето стартира да се оправя с тази активност.

В Европейския парламент нашите евродепутати гласоподаваха срещу декларацията, която приканва за лишаване на гласа на Унгария. Нито една страна, която е член на Европейския съюз не би могла да бъде с лишен глас, тъй като не е европейската политика, посочи Биков.

Той напомни, че държавното управление на свое съвещание е взело решение за разработване на българската позиция по кое време въпросът да бъде подложен в Съвета на Европейския съюз и позицията да бъде в същата посока, в която са дали своят вот и българските евродепутати.

" Кога се чака да бъде сложена не е ясно, само че би могла да бъде сложена и след една, две или три години. Ние ще имаме позицията, която сме имали до този миг ", закани се герберът.

Сергей Станишев, Момчил Неков, Петър Курумбашев и Георги Пирински са дали своят вот по четири разнообразни метода. Единият е дал своя вот за, другият срещу, третия не е дал своя вот, а четвъртият въобще не е бил в залата, недоумява Биков.
Той добави, че водачът на столетницата може би показва персонална позиция, а не позицията на партията си.

След като е минало гласуването в Европейския парламент, тя е събрала управлението на Българска социалистическа партия и те взели решение, че те са срещу декларацията, която е подкрепена от нейния европейски шеф Сергей Станишев, посочи Биков. Според него позицията на Българска социалистическа партия е " желаех да гласоподавам, само че нямах предпочитание ".

Той изясни, че българските ползи, не постоянно са в синхрон с унгарските, само че тези, които са споделили на Корнелия Нинова, че би трябвало да симпатизира на премиера на Унгария Виктор Орбан, трябвало да ѝ обяснят и че той е министър председател на Унгария, а тя водач на политическа партия. /news.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР