От Ботев (Пловдив) използваха социалните мрежи, за да публикуват видеоклип

...
От Ботев (Пловдив) използваха социалните мрежи, за да публикуват видеоклип
Коментари Харесай

Ботев Пловдив с претенции след мача с Левски

От Ботев (Пловдив) използваха обществените мрежи, с цел да разгласяват видеоклип с три противоречиви обстановки от мача против Левски, извоюван от “сините ” с 3:1. 

Според “жълто-черния ” клуб тези три решения на основния арбитър Валентин Железов и неговите помощници са повлияли на развиването на срещата.

“Изминаха два дни от края на мача с Левски. Осъзнаваме, че за загубата първо би трябвало да търсим виновността в нашето показване на терена.

В същото време, цялата футболна общност видя редица противоречиви отсъждания в мача. 

Представяме на Вашето внимание три обстановки, в които решенията на основния арбитър и неговите помощници повлияха на развиването на срещата. 

И трите положения бяха отсъдени в интерес на Левски, а основният арбитър нито един път не бе извикан да прегледа ситуациите от VAR.

1 - жесток удар с лакът в лицето на Мартин Секулич, при който основният арбитър не отсъжда даже нарушаване (влизането на Хосе Кордоба е за червен картон)

2 - дузпа за Левски - доста противоречива обстановка, при която множеството повторения демонстрират, че контакт на Пунчец с играча на " сините " няма

3 - нарушаване в офанзива на Уелтън против Джаспър Ван Хертъм - явна обстановка за фаул в нахлуване, в резултат на която пада третият гол за Левски ”, написаха от Ботев (Пловдив).
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР