От Борда по туризъм вчера предложиха да има безплатна имунизация

...
От Борда по туризъм вчера предложиха да има безплатна имунизация
Коментари Харесай

Оферта за чужденци: 2 в 1 - море плюс ваксина

От Борда по туризъм през вчерашния ден предложиха да има безвъзмездна имунизация на чужденци, идващи на отмора у нас. Идеята е сезонът да бъде избавен с оферта "2 в 1 - море плюс ваксина ".
"Смятам, че е доста положително предложение. Всяко такова, което ще докара туристи в страната, е добре пристигнало.Смятам, че ще има огромен интерес към България от дестинации, в които имунизацията е затруднена ", съобщи пред Нова тв Румен Драганов от Института за оценки и разбори в туризма.
"20-30% от базата е запълнена, само че доста повече хотели по отношение на предходната година отвориха порти. Очакваме посетители, оттук насетне страната би трябвало да ни помогне – да паднат рестриктивните мерки за влизане на непознати туристи, с цел да можем да се върнем към естествения живот ", счита Пламен Копчев - ръководител на УС на Съюза на притежателите в Слънчев бряг.
Същото мнение споделя и Янчо Парушев. Според него държавното управление би трябвало да предложи и основаването на карантинен хотел в Слънчев бряг.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР