От безплатно изследване за ХИВ/СПИН, Хепатит Б, Хепатит С и

...
От безплатно изследване за ХИВ/СПИН, Хепатит Б, Хепатит С и
Коментари Харесай

Във Варна изследват безплатно за СПИН

От гратис проучване за ХИВ/СПИН, Хепатит Б, Хепатит С и полово излъчени инфекции може да се възползва всеки, посетил профилирания кабинет на РЗИ до 19 февруари. КАБКИС се намира на ет. 5, ст. 501 с работно време от понеделник до петък от 09:00 до 16:00 ч., с обедна отмора от 12:00 до 12:30 ч. Инициативата е част от втория стадий на Националната АНТИСПИН акция, който по традиция се организира в средата на февруари, научи Moreto.net.

Kато част от акцията в музей на здравето в РЗИ-Варна ще се прожектират видеофилми на тематика ХИВ/СПИН и полово излъчени инфекции с разпределяне на здравно-образователни материали. Ще бъдат проведени беседи с възпитаници на тематика ХИВ/СПИН и полово излъчени инфекции с разпределяне на здравно-образователни материали по тематиката на място в Първа езикова гимназия и Четвърта езикова гимназия " Фредерик Жолио - Кюри " от учебните превантивни клубове към Дирекция „ Превенции “, Община Варна.

Ако сте били изложени на риск от заразяване с ХИВ, безусловно си направете проучване за ХИВ (ХИВ тест) и потърсете навременна здравна помощ.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР