От Берое изразиха благодарност към всички привърженици на отбора за

...
От Берое изразиха благодарност към всички привърженици на отбора за
Коментари Харесай

Берое дари част от приходите от двубоя с Крумовград на Дебора

От Берое показаха признателност към всички последователи на тима за поддръжката по време на дуела с Крумовград, извоюван с 2:0.  " Заралии " оповестиха, че 10% от сумата от продадените билети ще бъде дарена на потърпевшата 18-годишна Дебора от Стара Загора.

Ето какво пишат старозагорци:

" ПФК " Берое " благодари на всички последователи за поддръжката по време на снощния дуел с " Крумовград "! Бихме желали да благодарим особено и на всички, които закупиха билети за дуела и по този метод се включиха в нашата самодейност в поддръжка на потърпевшото момиче от Стара Загора!

ПФК " Берое " ясно изрази своята позиция, че насилието няма място измежду българското общество и осъжда остро всяка една демонстрация на такова. Преди началото на дуела играчите излязоха със специфични тениски в поддръжка на всички, които са потърпевши от всевъзможен тип експанзия! За нас сходни дейности нямат място в обществото!

Както бе оповестено авансово, ПФК " Берое " подарява 10% от от облагата от продадени билети за мача с " Крумовград ". След направената информация събраната сума е 1000 лева и тя ще бъде преведена в интерес на потърпевшата в най-кратки периоди!

Още един път показваме своята признателност към всички и призоваваме футболните срещи в България да бъдат един същински празник и страст за хората по трибуните! Така, както бе нощес в Храма! ".
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР