От Берое излязоха с информация относно участието на юношите на

...
От Берое излязоха с информация относно участието на юношите на
Коментари Харесай

БФС поправи грешката с юношите на Берое

От Берое излязоха с информация по отношение на присъединяване на юношите на клуба в осминафиналната фаза на шампионата за Купата на БФС. По-рано през днешния ден заралии сигнализираха за гаф на централата в жребия за осминафиналната фаза на шампионата.

Ето какво написаха от клуба:

" След днешната тъжба, която ПФК „ Берое “ подаде към управлението на БФС, последва бърза реакция от институцията и тимът на „ Берое “, родени след 1.1.2005 година, ще взе участие в осминафиналите в шампионата за Купата на БФС.

Ръководството на ПФК „ Берое “ благодари за бързата реакция от страна на футболния съюз в лицето на Борислав Попов, изп. шеф на БФС и Георги Иванов, механически шеф на БФС, които организираха съответни диалози с нас и дружно достигнахме до рационалното за всички решение.

Подробности за противника на „ Берое “ 2005 в тази фаза на шампионата ще бъдат оповестени по-късно! " След това последва и известие от БФС:

Българският футболен съюз осведоми, че заради техническа неточност от страна на Областния съвет на БФС, гр. Стара Загора, ПФК Берое в началото не бе включен в жребия за шампионата за Купа БФС при юноши старша възраст (родени след 01.01.2005 г.). След последвала промяна, ПФК Берое ще взе участие в осминафиналната фаза на конкуренцията.
 
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР