От Белия дом коментираха, че администрацията на американския президент Доналд

...
От Белия дом коментираха, че администрацията на американския президент Доналд
Коментари Харесай

Белия дом с важна информация за икономиката на САЩ след срива на Wall Street

От Белия дом разясниха, че администрацията на американския президент Доналд Тръмп е " доста разчувствана от силата на стопанската система " в отговор на запитвания по отношение на срутва на фондовата борса в понеделник. " Пазарите се двоумят в кратковременен проект. Всички го знаем. Тези съмнения се случват по редица аргументи. Но фундаменталните индикатори на тази стопанска система са доста постоянни и тя върви в вярната посока - изключително за междинната класа ", посочи представителят на Белия дом на път за Синсинати, където Тръмп изнесе тирада, възхваляваща скорошната му данъчна промяна.
" Вниманието на президента е ориентирано към нашите фундаментални стопански индикатори - мощният напредък на американската стопанска система, исторически ниската безработица и растящите заплати ", допълниха от Белия дом.

Американските фондови пазари означиха внезапен спад през вчерашния ден, като всичките три съществени показателя означиха спад от към 4 %. Индексът Dow Jones означи най-сериозния си спад от финансовата рецесия от септември 2008 година насам с 1 175 пункта. Тенденцията към спад продължава от петък, когато Dow падна с 650 пункта.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР