От Барселона продължават търсенето на млад и перспективен дефанзивен халф,

...
От Барселона продължават търсенето на млад и перспективен дефанзивен халф,
Коментари Харесай

От Барселона влизат в битка с Нюкасъл за бразилски талант, искат го още през януари

От Барселона не престават търсенето на млад и перспективен отбранителен халф, който да бъде действителна конкуренция на ветерана на тази позиция Серхио Бускетс. Именно заради тази причина от “Камп Ноу ” са харесали полузащитника на Васко да Гама Андрей Сантос, оповестява “Мундо Депортиво ” през днешния ден. 

18-годишният състезател е виждан като отлична дълготрайна опция за подмяна на Бускет, който към този момент е на 34 години и мъчно може да устоя на непрекъснат цикъл на два дуела всяка седмица. Младокът Сантос, който през този сезон е записал 33 мача и 7 гола на сметката си в Бразилия, впечатлява с изявите си в средата на терена и е считан за един от най-перспективните играчи на този пост в страната си. Той има контракт до лятото на 2027-а, само че в него има освобождаваща уговорка на стойност 40 милиона евро.
 Барселона търси отбранителен халф през януари Барселона търси отбранителен халф през януари
 Интерес към играча демонстрират и от Нюкасъл, който даже през последното лято насочиха оферта, която бе отхвърлена. От Барселона са уверени, че могат да завоюват “двубоя ” за Андрей Сантос, а спортният шеф Жорди Кройф към този момент е почнал диалози с бразилския клуб за възможна договорка, която да бъде осъществена през зимата или най-късно през идващото лято.

Гледайте спорт на MAX с всички най-вълнуващи мачове от испанската LaLiga, онлайн, единствено в ефира на MAX Sport 4.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР