От Барселона официално обявиха новото име на стадиона си -

...
От Барселона официално обявиха новото име на стадиона си -
Коментари Харесай

Стадионът на Барселона с ново име

От Барселона публично оповестиха новото име на стадиона си - " Спотифай Камп Ноу ". Промяната е историческа, тъй като за първи път клубът включва реклама в името, което е резултат от новия мегаспонсорски контракт сред каталунците и шведската компания Spotify.

През 2006 година Президентът Жоан Лапорта разгласи, че барселонските сосиос са одобрили фланелката на Барса да бъде „ оцветена “ за първи път в историята – с името на УНИЦЕФ.

От настоящия му втори мандат ще се помни, че за първи път “Камп Ноу” сложи друго име пред себе си. Това е на Spotify по силата на световното съглашение, което страните са подписали и с което шведската компания за възпроизвеждане на музика става главен спонсор на клуба в подмяна на към 465 милиона евро, отбелязва " Апелативен съд ".

Както беше оповестено от клуба през вчерашния ден в публично изказване, „ ФК Барселона и Spotify дават началото на тяхното съглашение за спонсорство, с което най-популярната стрийминг аудио платформа в света става главен сътрудник на клуба и формален аудио стрийминг сътрудник. Като част от съдействието, шведската компания става „ сътрудник за името “ на стадиона, който от през днешния ден към този момент демонстрира новия стенна живопис с играчите на първите женски и мъжки футболни тимове Педри, Мария Леон, Ансу Фати, Алексия Путелас, Обамеянг и Айтана Бонмати, дружно с името на Spotify Camp Nou в центъра “.

В изказването се напомня, че " за пръв път в историята женският тим на Барса ще бъде върху фасадата на “Spotify Камп Ноу” и че ще носят същия спонсор като мъжката фланелка. "
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР