От барманите, сервитьорите и готвачите, за които отговаря Галка от

...
От барманите, сервитьорите и готвачите, за които отговаря Галка от
Коментари Харесай

Помните Ли Галка От Каризма!? Няма Да Повярвате Как Преобърна Живота Си, Вижте!

От барманите, сервитьорите и готвачите, за които дава отговор Галка от „ Каризма “, се употребяват едни от най-мощните компании и частни клубове в Лондонското сити, които избират проведените празненства в стеснен, само че сигурен кръг.

„ Нашата отговорност е деликатно да сортираме и образоваме най-хубавите чиновници за вашите приказни събития – да ги въодушевяваме, мотивираме и подхранваме, тъй че те да са изцяло готови с всичко належащо, с цел да обезпечат извънредно преживяване и положително въодушевление на вашите скъпи посетители “, е част от визитката, с която Галина показва компанията си.

Певицата споделя убеждението си, че единствено щастливи и удовлетворени хора могат да оферират качествена услуга. Това се удостоверява и от нейното отношение към новия й живот. Години наред, откогато Галка напусна „ Каризма “ и България, тя се мъчеше да си стъпи на краката в Лондон.

От нейни близки излиза наяве, че певицата минава през куп компликации, работи целодневни смени без отмора. Така Галя се стреми да изучи занаята от вътрешната страна и напълно, написа „ България през днешния ден “.

В момента някогашната певицата още веднъж е по тузарските заведение и мероприятия. Но тя към този момент не е там, с цел да пее, а да промотира, както своята компания, по този начин и самите локали. Това става в персоналния й блог. От познати на Галка, както и от фотосите, които качва в мрежата, излиза наяве, че тя се занимава с доста неща. Галя освен спортува, само че и готви всевъзможни гурме ястия, а рецептите за тях споделя със своите фенове, предават от hotarena.net.

Бившата певица се изявява и като кулинарен критик. Мнението й за кухнята и обслужването в посетените заведения има въздействие измежду редицата й почитатели.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР