От Балканите зависи сигурността на ЕСАплодираха министър-председателя в Страсбург. България

...
От Балканите зависи сигурността на ЕСАплодираха министър-председателя в Страсбург. България
Коментари Харесай

Вижте акцентите в броя на вестник „Труд“ в четвъртък, 18 януари 2018

От Балканите зависи сигурността на Европейски Съюз


 02-01 Аплодираха министър-председателя в Страсбург. България е въодушевяващ образец за района, а Бойко Борисов е потвърден европейски демократ, съобщи Жан-Клод Юнкер.

Пълна каша с Истанбулската спогодба


 20180117010751__kr1967 В Народно събрание няма отчет кои закони ще би трябвало да променим. Няма потребност от нов превод, документът се ратифицира на езика, на който е контрактуван.

Всички сме “по-зелени ” в Страсбург


 10-01 Коментар на Благовест Бенишев за представянето на целите на българското председателство на Съвета на Европейски Съюз от министър-председателят Бойко Борисов пред членовете на Екологичен потенциал.

Вълшебното хапче против злополуките се оказа менте


 11_kuti Една година след 100 ремонти на Закона за придвижване по пътищата България продължава да е преди всичко в Европейски Съюз по убити на пътя – разбор на Цветан Гемишев.

Стартират вложения за 800 млн. лв.


 13-01 Над 1 милиард лв. са вложени в автомобилния бранш у нас за последните 10 години, споделя зам.-министърът на стопанската система Александър Манолев в изявление за „Труд“.

Белогвардейски военачалник основава тубдиспансера във Велико Търново


 14-3 Семейство Донка и доктор Владимир Витанови дарили на лечебницата цялото си имущество, 150 жълтици, пари и бижута – репортаж на кореспондента на „Труд“ във Велико Търново Веселина Ангелова.

Институцията


 32-1 Силует на Опра Уинфри.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР