От Българската асоциация по минифутбол обявиха кои са евентуалните съперници

...
От Българската асоциация по минифутбол обявиха кои са евентуалните съперници
Коментари Харесай

Англия, Франция и Словакия са евентуалните съперници на България на Мондиала по минифутбол

От Българската асоциация по минифутбол оповестиха кои са възможните противници на българския народен тим в елиминационната фаза на Световното състезание в Рас Ал Хахма (Дубай). " Трикольорите " към този момент си подсигуряваха класирането на този стадий след победа над Япония през вчерашния ден.

" Нормално е всеки почитател да се чуди кой ще бъде първият ни противник там. Схемата на шампионата демонстрира, че ни чака вторият тим от група F, която за наше страдание е повече от завързана и изясненост няма да има до последно.

Англия води в класирането с 4 точки, колкото има и Франция, до момента в който любимецът Словакия е единствено с 3 след изненадващата загуба от Трите лъва през вчерашния ден.

Англичаните наподобяват най-близо до идната фаза, тъй като имат потребност единствено от точка с последния Албания. Франция и Словакия пък играят пряк мач и се обрисува топ дерби.

За нас и трите тима са повече от познати. С Франция играхме на елиминациите на Европейското предходната година, когато победихме в здрав мач с гол в края. С Англия пък се срещнахме преди няколко месеца на Лигата на нациите, като си разменихме по една победа. Англичаните много са вдигнали равнището и имат куп нови играчи.

Словашката федерация пък е една от най-близките до нашата и въпреки скоро да не сме играли дружно, успяхме да ги гледаме отново на Лигата на нациите, която домакинстваха.

На четвъртфиналите в нашия поток като любимец за възможен наш противник се обрисува настоящия европейски първенец Азербайджан.

Но дано мислим мач за мач. Предстои финален дуел от груповата фаза на следващия ден против Оман, а вдругиден са осминафиналите ", гласи известието на БАМФ.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР