От Атака призоваха президента Румен Радев да бъде гарант за

...
От Атака призоваха президента Румен Радев да бъде гарант за
Коментари Харесай

Сидеров настоя за одит на Информационно обслужване

От " Атака " приканиха президента Румен Радев да бъде поръчител за честността на парламентарните избори, като изиска да бъде осъществен одит на " Информационно обслужване ".

Лидерът на " Атака " Волен Сидеров поздрави концепцията на президента Румен Радев да се съветва с всички партии за изборите, само че: " ние като остарели опитни политици напряко, както се споделя ще хванем бика за рогата и ще стартираме със значителното нещо ". По думите на Сидеров значителното било, че сега в България за изборите има към 600 000 фантома или " мъртви души ".
 Караянчева упрекна Радев, че взел участие във внушенията за пазаруване на избори
Караянчева упрекна Радев, че взел участие във внушенията за пазаруване на избори

Радев изясни на герберите, че техният някогашен съпартиец споделил, че има такива операции

ЦИК показва близо 600 000 повече гласове от действително съществуващите. Какво значи да приказваме за дата за изборите и за общи правила, в случай че имаме разминаване в числата, недоумява Сидеров. От " Атака " приканиха да бъде изработен одит на " държавното акционерно сдружение " Информационно обслужване ", тъй като ключът за бараката бил точно там ".

Не е значимо кой организира изборите, а кой ги брои , уточни Сидеров. За " Атака " е значимо да се направи одит, а бордът на акционерното сдружение да се разшири и в него да влязат представители на опозиционни партии и цивилен сдружения.
 Корнелия Нинова твърди, че Българска социалистическа партия не води война с Румен Радев Обновена
Корнелия Нинова твърди, че Българска социалистическа партия не води война с Румен Радев

Държавният глава желае левицата да е мощна съпротива

" Атака " желае да има бистрота в " Информационно обслужване ", с цел да се реализира надзор върху изборите . Ако тези въпроси не се решат, датата за изборите е детайлност.

Павел Шопов вижда в напъните на президента да промени нещо в трагичната, предопределена и доста съдбовна картина в страната. " За да стане решителна смяна е нужна вълна, а в случай че няма вълна, нещата ще бъдат в нормалното русло и ще продължат нормалните изречения, думи, заклинания ", безапелационен бе Шопов.

По думите му " Атака " основала една от трите талази в българското общество за последните 30 години .
 Движение за права и свободи питат Радев по какъв начин ще се проведат изборите Обновена
Движение за права и свободи питат Радев по какъв начин ще се проведат изборите

За първи път в изискванията на пандемия ще вършим избори

Президентът Румен Радев съобщи, че Народното събрание нападателно би трябвало да извършва своите пълномощия по отношение на изпълнителната власт. Той счита, че когато има интерес, за малко време българският парламент може да направи чудеса.

" Все повече " Информационно обслужване " се трансформира в черна кутия ", подчертава президентът, съгласно който законодателят слага хората, работещи в " Информационно обслужване " в неуместна обстановка.

По време на диалога с управлението на партия " Атака ", президентът Радев съобщи, че се надява в българското общество да има акумулирана огромна сила за смяна. Факт е обаче по какъв начин тази сила ще бъде поведена по този начин, че да докара до някакъв напредничав резултат, който да ни води напред, а не да ни върне обратно, уточни Радев.

Той се надява на консолидация на волята на всички политически субекти България да върви напред. Хората не желаят повече да чакат, хората желаят да видят промени допустимо най-бързо и политиците би трябвало да съумеят по този начин да завоюват доверието на хората , с цел да не го пропиляват, добави президентът.
 Радев и „ екстрасенса “ Марешки в конфликт за политическото аматьорство
Радев и „ екстрасенса “ Марешки в конфликт за политическото аматьорство

Лидерът на " Воля " упрекна Радев и Борисов, че настройвали хората

Припомняме, на 7 декември 2020 година президентът Румен Радев прикани изборите да се проведат в период и. След това се развихри спор сред президента и премиера закрепена или не е датата на изборите, като Бойко Борисов съобщи ".

в условия на пандемия при президента започнаха в първите дни на януари месец със среща - здравния министър Костадин Ангелов, основния здравен контрольор Ангел Кунчев и шефа на имунизационния щаб Красимир Гигов. Румен Радев беседва по-късно и.

На 7 януари Радев се за идните избори. След това се, а беседва и с. Консултации бяха направени и

След това Румен Радев продължи с извънпарламентарните партии:,, ".

На идващия ден президентът АБВ и Политическа партия МИР.

Вчера онлайн президентът беседва и

На 12 януари консултациите при президента Румен Радев продължиха с, като на срещата не участва министър председателят Бойко Борисов .. След това се и, а Обединени патриоти не одобриха поканата.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР