От Асоциацията на потребителите в Турция предупреждават за разпространяването на

...
От Асоциацията на потребителите в Турция предупреждават за разпространяването на
Коментари Харесай

Мними туроператори мамят с оферти за почивки в Турция

От Асоциацията на потребителите в Турция предизвестяват за разпространението на доста подправени реклами за почивки в страната, съобщи Анадолската организация.

Левент Кючук, ръководител на Асоциацията на потребителите, посочи, че през последните години пораства броят на жителите, които са станали жертви на подправени уеб сайтове при запазване на почивки.

" Нашите консуматори, които вършат резервации, като избират туристически компании от търсачките в интернет, би трябвало да бъдат доста деликатни, тъй като измамниците вършат доста подправени реклами в интернет ", сподели Кючук.

Той обърна внимание на увеличаващия се брой хора и компании, които работят с лъжлива цел.

Потребителите би трябвало да изберат туристическа организация, която са проучили добре, а не първата компания, на която попаднат в търсачката, сподели Кючук.

Той уточни, че Асоциацията на потребителите в Турция се е сблъскала с проблемите на доста консуматори, които са изгубили парите си от измамници и надлежно не са могли да отидат на отмора, съобщи Българска телеграфна агенция. Кючюк добави, че при такива случаи, мнимите туроператори незабавно желаят от жителите да извършат паричен превод.

Председателят на Асоциацията на потребителите сподели, че изключително значими за потребителите при избора на отмора са и мненията, направени по адрес на компанията.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР