От април 2021 г. Джей Ло и Бен Афлек са

...
От април 2021 г. Джей Ло и Бен Афлек са
Коментари Харесай

Първият път на Джей Ло и Бен Афлек

От април 2021 година Джей Ло и Бен Афлек са още веднъж дружно, като година по-късно и се сгодиха за повторно. Само няколко месеца по-късно, през юли, си споделиха заветното " да " първо на дребна гала в Лас Вегас, а по-късно и на обилна женитба в Джорджия.
 Дженифър Лопес, Shotgun Wedding и признанието на актрисата, че насмалко е щяла да падне от една канара по време на фотосите
Кога Дженифър Лопес едвам не изгубва живота си

Инцидентът по време на Shotgun Wedding

Дотук наподобява, че бракът им върви сносно, защото се появяват дружно по събития, а и си качват общи фотоси в обществените мрежи. Че Дженифър Лопес и Бен Афлек са все по този начин мощно влюбени доказателство е следващата ми поява на публично събитие. Става дума за премиите Грами, които се организираха неделя вечерта, 5 февруари.

Певицата в действителност нямаше никакви номинации, само че това въобще не ѝ попречи да се наслаждения на вечерта дружно със брачна половинка си. Както и можеше да се чака, Джей Ло показа фотоси в Instagram профила си.

На тях виждаме, че за първата си поява на церемонията с Бен Афлек като женена двойка, певицата, естествено, наподобява зашеметяващо. Дженифър бе облечена в тъмносиня рокля на Gucci, украсена с влакна от сребърни кристали. Бе избрала да я съчетае с обувки на ток с каишки, чанта-клъч и много сребърни бижута: солидни колиета Bulgari, висящи обеци и сребърен пръстен със наследник камък.

Гримът на Джей Ло идеално се съчетаваше с визията ѝ. Сенките върху клепачите ѝ бяха блестящи, устните - с безпристрастен емайл, а ноктите лакирани в бебешко розово, написа Harper`s Bazaar.
 Дженифър Лопес, Мадона, Бритни Спиърс и целувката от видео музикалните награди на MTV през 2003 година
Целувката, която Джей Ло по този начин и не получи

Явно не всеки път и за всичко ѝ върви

Тоалетът на Бен Афлек пък бе много по-обран - напълно типичен черен костюм с бяла риза. Въпреки че бе по-скромно облечен, той впечатли със стилната си визия, която съвършено си пасваше с тази на Дженифър Лопес.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР