От анонса на Samsung Galaxy S9 и S9+, компанията непрекъснато

...
От анонса на Samsung Galaxy S9 и S9+, компанията непрекъснато
Коментари Харесай

Samsung цяла година е работил върху говорителите на Galaxy S9

От анонса на Samsung Galaxy S9 и S9+, компанията непрестанно разгласява информация за другите аспекти на своите нови смарт телефони.
Сега Samsung показа, че за основаването на неповторимите представители за новите смарт телефони, експертите на компанията са работили цяла година . Но надалеч не всички консуматори са забелязали невероятните високоговорители и на процедура никой не е обърнал внимание на тяхната работа.



За основаването на неповторимите представители на Galaxy S9 и S9+, експертите на Samsung са почнали безусловно от нулата. В тези флагмани са сложени два представителя, единият от които в горната част, а другият – в долната част на устройството. Акустиката на тези две места в корпуса е друга и особено са основани представители с разнообразни параметри и форма, с цел да се реализира идентично звучене. Именно по тази причина долният представител е доста по-фолям от горния.



Корейският производител обобщава, че новите високоговорители оферират 1,4 пъти по-силен тон спрямо предшествениците си. Да не забравяме, че се поддържа технологията Dolby Atmos, осигуряваща атмосферата на същински киносалон и гледането на клипове, видеа и филми е същинско наслаждение.

Очакват се по-подробни проби на качеството и силата на звука при другите модели смарт телефони.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР