От анонса на флагманските смартфони Google Pixel 2 и Pixel

...
От анонса на флагманските смартфони Google Pixel 2 и Pixel
Коментари Харесай

Първите Google Pixel 2 и Pixel 2 XL се отправиха към потребителите

От анонса на флагманските смарт телефони Гугъл Pixel 2 и Pixel 2 XL изминаха две седмици и Гугъл, тъкмо както даде обещание, стартира да извършва предварителните поръчки, насъбрани през това време. PhoneArena заяви, че първите купувачи към този момент са получили електронни писма от Гугъл, с цел да получат своите телефони.
В взаимозависимост от това, по кое време е направена предварителната поръчка, Pixel 2 или Pixel 2 X L ще бъде изпратен в околните дни или идната седмица. Ако поръчката не е направена още през първата седмица след анонса, шансът новият телефон да бъде получен още тази седмица е прекомерно дребен.



Всички купувачи, на които ще бъдат изпратени някой от новите телефони, авансово ще получат имейли, че от техните сметки е взета сумата на покупката. Като предписание, Гугъл стартира да обработва поръчката 24 часа след момента на заплащането и приемането на този имейл значи, че мобилното устройство е изпратено.



Ако в този момент се направи поръчка за закупуването на смарт телефоните Гугъл Pixel 2 и Pixel 2 XL, те ще дойдат към 29 октомври, тъй като поръчките във фирмения интернет магазин Гугъл Store доста набъбнаха.

Но това е доста по-добре от iPhone X да вземем за пример, за приемането на който би трябвало да се чакат от 4 до 6 седмици, т.е. доникъде на месец декември.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР