От активността на Ваня Щерева в социалните мрежи разбрахме, че

...
От активността на Ваня Щерева в социалните мрежи разбрахме, че
Коментари Харесай

Ваня Щерева измисля интригите в Ергенът

От интензивността на Ваня Щерева в обществените мрежи разбрахме, че тя е в турския курорт Бодрум, където се снима втория сезон на предаването " Ергенът “. На фотоса, пуснат от певицата и публицист, тя театралничи с млада, непозната за аудиторията жена. Под фотографията има сбит надпис " Щастливи хора “, който не носи кой знае каква информация за събитията.

Първоначално плъзнаха клюки, че 52-годишната Ваня Щерева ще се бори за сърцето на 33-годишния ерген – пианиста Евгени Генчев, само че самата тя разясни, че не е измежду участничките в шоуто, а е част от екипа и работи като сценарист. Вероятно точно на сценариста се дължат главните интриги, които се завихрят в предаването. В този ред на мисли не е изключено момичето до нея да е някоя от " момите “ в шоуто, оповестява " Уикенд ".

Какви " каши “ ще забърка Ваня Щерева като сценарист, следва да забележим. Шоуто дава обещание да е атрактивно, като една от гаранциите за това е, че на кастингите се явиха стремглав брой кандидатки за сърцето на ергена. В шоуто няма награди, а главната изгода за участничките е светската популярност, обезпечена от телевизионната им изява. Така те от Госпожица Никоя се трансформират в Госпожица Претенция... С тази купа към този момент се кичат Виктория Капитонова, Дениз Хайрула и Александра Гърдева, финалистки от първия сезон на шоуто.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР