От 9 септември сутрешният уикенд блок Тази събота и неделя“

...
От 9 септември сутрешният уикенд блок Тази събота и неделя“
Коментари Харесай

„Тази събота и неделя“ с нов дом и нови водещи: Какво ще видят зрителите?

От 9 септември утринният уикенд блок „ Тази събота и неделя “ е с нови водещи - публицистите на bTV Новините Бесте Сабри и Митьо Маринов. Предаването се придвижва в нов дом и ще се излъчва от 7:30 ч. до 11 ч.

Жени Марчева остава лице на bTV Media Group

„ Ще останем на пулса на настоящите събития, ще проследим всичко, което се случи през седмицата, ще задаваме въпроси. Идеята е да ги пренесем във значимите и съществени тематики от седмицата точно там, с цел да пречупим границата сред нас и фена. Няма да спрем да снимаме репортажи, ще сме на терен, ще описваме истории и това също ще способства до директния контакт със фена “, споделя Бесте Сабри. 

Репортерът на bTV Новините стана „ Мис ефирен сексапил “

Бесте Сабри и Митьо Маринов ще съчетават функциите и на водещи, и на кореспонденти. 

„ Това е огромна стъпка, продължаваме подготовката, имаме подготовки. Ще се опитаме да вършим всичко, което сме правили до момента и в новото си амплоа с усмивка и ще се забавляваме “, споделя Митьо Маринов.

Филмът му „ Новобранецът: Мисия моряк “ може да видите след новините в 19 ч.

Уикенд блокът ще включва вдъхновяващи и забавни поредици: „ Спасените “ и „ Личностите “, която ще показва съумели българи в разнообразни сфери на Кристина Газиева, „ На среща “ на Петя Дикова, рубриките „ Да откриеш България “ и „ Мисия 360 “ на Ладислав Цветков, „ Пътешествениците “ на Цветелина Петрунова и  „ Младите очаквания “ на Станчо Станчев.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР