От 9 октомври започна есенното почистване в Берковица. То ще

...
От 9 октомври започна есенното почистване в Берковица. То ще
Коментари Харесай

Започна есенното почистване в Берковица, общината с важен апел

От 9 октомври стартира есенното разчистване в Берковица. То ще продължи до 1 декември.
Обемистата зелена маса от разчистване на дворове, градини и други, следва да бъде оставена до контейнерите. Натрупаните боклуци ще бъдат извозвани от ОМ " Комунални действия " по авансово направен график. В тази връзка е належащо жителите да подхващат дейности по разчистване като съблюдават избрания график за обслужване на съответните улици. 
График за разчистване през актуалната седмица - 16.10.2023 - 20.10.2023
Улици: „ Кирил и Методий “, „ Проф. Петко Наумов “, „ Захари Стоянов “, „ Битоля “, „ Здравченица “, „ Черковна “, „ Охрид “, „ Вардар “, „ Ангел Кънчев “, „ Явор “, „ Берковска река “, „ Отец Паисий “, „ Гоце Делчев “, „ Лерин “, „ Шабовица “, „ Стамболийски “, „ Христо Ботев “, „ Звезда “ и всички неупоменати улици за съответния регион.
" Призоваваме да НЕ изхвърляте строителни и едрогабаритни боклуци до и в контейнерите и кофите за боклук.
Напомняме, че всеки гражданин на община Берковица, който желае да се освободи от строителни и едрогабаритни боклуци е належащо да подаде поръчка за транспортиране на тел: 0953/88374 или в администрацията на ОМ „ Комунални действия “ на ул. „ А. Страшимиров “ № 2 (трети етаж в постройката на районен съд " ПБЗН " )
Строителните боклуци би трябвало да бъдат сложени в чували, а едрогабаритните боклуци – приведени във тип, комфортен за товарене. Количеството на отпадъка не би трябвало да надвишава 2,5 куб.м. / 50 лева за един курс. Не се позволява смесването на другите типове боклуци. В деня и часа на извозването отпадъците би трябвало да бъдат изнесени от дворното място на тротоара. Извозването ще се реализира в интервала от 07:30 ч. до 16:00 ч. за дните от понеделник до петък в това число.
Снимката е показателна по какъв начин да НЕ се изхвърлят и натрупат боклуци до контейнерите. Гледката напълно не е приятна както за живущите, по този начин и за гостите на града! " написаха от община Берковица.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР