От 9 май се възобновява дейността на кооперативните пазари в

...
От 9 май се възобновява дейността на кооперативните пазари в
Коментари Харесай

Пазарите в община Борован отново започват работа от утре

От 9 май се възобновява активността на кооперативните пазари в община Борован, като участниците – производители и купувачи, следва прецизно да съблюдават ограниченията за сигурност, написани в Заповед на Министъра на опазването на здравето.
Със Заповед на кмета на Община Борован инж. Десислава Тодорова се вкарва пропускателен режим за пазарните дни:
Пазарът в село Борован ще се организира в неделя от 8.30 часа до 12.30 часа. Входът ще е откъм ул. „ Славко Ценов “, а изходът - откъм ул. „ Иван Вазов “.
Пазарният ден в село Малорад също ще е в неделя от 8.30 ч. до 12.30 часа, с вход откъм ул. „ Петър Къчев “ и излаз откъм ул. „ Георги Димитров “.
В четвъртък от 8.30 часа до 12.30 часа ще се организира пазарът в село Добролево, с вход откъм ул. „ Благой Монов “ и излаз откъм ул. „ Дружба “.
И пазарният ден в село Нивянин ще е в четвъртък от 8.30 часа до 12.30 часа Входът ще е откъм ул. „ Димитър Илиев “ и изходът откъм ул. „ Иван Вазов “.
В пазарните дни ще се обезпечи полицейско наличие, за запазване здравето на продавачите и купувачите, попречване скупчването на хора и за установяване наложителното еднопосочно придвижване в границите на пазарите.
Служители на община Борован и съответните кметства ще дежурят по график и също ще управляват достъпа на клиенти.
Контролът по написаните ограничения е предоставен на органите на Министерство на вътрешните работи, РЗИ и ръководителя на Общинския спешен щаб Таня Петкова.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР