От 9 до 11 август, HUAWEI проведе своята технологичната конференция

...
От 9 до 11 август, HUAWEI проведе своята технологичната конференция
Коментари Харесай

HUAWEI Mobile Services достигат до над 100 милиона активни потребители извън Китай

От 9 до 11 август, HUAWEI организира своята софтуерната конференция за разработчици в Донгуан, Китай. HDC 2019 показа редица основни вести за марката: HUAWEI Mobile Services към този момент се гордеят с над 100 милиона консуматори отвън Китай. Освен HUAWEI DigiX Labs, под името Shining Star ще бъде стартирана и обновена стратегия за разработчици, която предлага отворени благоприятни условия за разработка и тестване. Обявен бе и HMS-Core, включващ 14 китсета за над 910 хиляди разработчици в света. Представено бе и ново партньорство по отношение на видео наличието на HUAWEI.

“Интелигентните връзки са бъдещето. HUAWEI Mobile Services обезпечават световна платформа, свързваща повече от 910 хиляди световни разработчици и 100 милиона консуматори отвън Китай ” – показа господин Джервис Сю, вицепрезидент за мобилните услуги в Huawei Consumer Business Group. “Тези връзки в действителност трансформират света. С портфолиото на HUAWEI за мобилни услуги успяхме да потвърдим, че има действително търсене на по-интелигенти решения. Горди сме, че можем да обявим редица основни триумфи в разрастването на нашето портфолио. “

Ето по какъв начин наподобява първото полугодие на 2019 година за HUAWEI Mobile Services, изразено в числа: In-app Purchase (IAP) е налична в повече от 140 страни
HUAWEI AppGallery генерира над 1 милиард изтегляния на приложения отвън Китай Извън китайския пазар се изтеглят над 280 милиона тематики годишно Браузърът на HUAWEI доближи 100% растеж месечна база от стартирането си отвън Китай през март 2019 година HUAWEI Video ще отвори функционалността си WiseVideo за сътрудници в наличието, с цел да обезпечи усъвършенствано видео преживяване за потребителите. HUAWEI Music & Assistant ще бъде стартиран световно през 2019 година с топ сътрудници.
Програмата “Shining star” и DigiX Lab като инвестиция в бъдещето
За да резервира и форсира темпото на тези сполучливи резултати, Huawei разгласи нова стратегия за разработчици, наречена „ Shining star “. В плана са вложени 1 милиарда $ за обезпечаване на цялостна поддръжка за разработчиците и основаване на умна екосистема за мобилни услуги. Това оказва помощ на сътрудниците на компанията да основават цифрови нововъведения във всички вероятни сюжети, дава на разработчиците достъп до разнообразни отворени благоприятни условия и услуги на Huawei, и промотира услугите, насочени към маркетинговия бранш.



„ Програмата „ Shining star” е един от многото планове, посредством които HUAWEI предизвиква нововъведенията в разнообразни посоки” - разяснява Алекс Жанг, президент за мобилни услуги в HUAWEI Consumer Business Group. „ Виждаме, че на доста отлични и новаторски хрумвания им липсва запас да покажат същинския си искра. Желанието на HUAWEI е да трансформира тези искрици в същински звезди като помогне на разработчиците да разпрострат цялостния си капацитет. Програмата ”Shining Star " идва като естествено допълнение на новите ни лаборатории HUAWEI DigiX. " – добавя господин Жанг.

Новите лаборатории HUAWEI DigiX ще отворят порти в 6 района през 2019 година, като първата ще бъде в Дюселдорф, Германия. В тях разработчици и сътрудници от целия свят ще могат да тестват виртуално разработваните от тях услуги и да намерят всички нужни им запаси за създаването. Лабораториите ще бъдат оборудвани с AR, VR, AI, CameraKit, Ability Gallery, HMS ядро и други отворени софтуерни благоприятни условия и ще оферират в действителност отворено пространство за новаторска работа.

HMS-ядрото, представляващо цялост от стратегии в услуга на разработчиците на Huawei, поддържа добавена действителност сред разнообразни устройства. Тези стратегии работят като обединен екип за обезпечаването на висококачествено потребителско преживяване с устройствата на Huawei, още от момента на разопаковането им. Глобалното лансиране на HMS-ядрото е естествено продължение на наклонността за интелигентни връзки във всички сюжети и с задачата на HUAWEI да подтиква нововъведенията и да дава отворени благоприятни условия на разработчиците.

Силните сътрудници се събират дружно

За да разшири и увеличи мощта на партньорската си екосистема, HUAWEI си партнира с най-хубавите снабдители на наличие в света, с които дружно да предложи неповторимо преживяване на своите консуматори. На HDC компанията подписа ново съглашение за съдействие с Filmin, с което прави техния стрийминг азбучник наличен за потребителите на HUAWEI в Испания. Този азбучник включва над 9000 кино лентата, 248 телевизионни сериала и партньорства с 400 дистрибутора на наличие, които подсигуряват, че феновете постоянно ще имат занимания. Потребителите имат достъп до над 400 сбирки и тематични канали, а системата за рекомендации, основана на тагове и настроения, им оказва помощ да намерят най-интересното за тях.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР