От 8 октомври до 4 ноември 2018 г. Свежите Супергерои

...
От 8 октомври до 4 ноември 2018 г. Свежите Супергерои
Коментари Харесай

Свежите Супергерои на Kaufland подаряват двудневно изживяване за цялото семейство в Дисниленд


От 8 октомври до 4 ноември 2018 година Свежите Супергерои на Kaufland ще „ оживеят “ във всеки от хипермаркетите на веригата в страната с помощта на въображението на своите многочислени фенове. За да добави звездния тим с нови суперсили, компанията се обръща към потребителите, като провежда за тях специфична игра, която да ги въодушеви да основат свои лични Супергерои от разнообразието от плодове и зеленчуци в хиперамркетите Kaufland.

В подмяна компанията подарява двудневно преживяване в Дисниленд в Париж през идната пролет за един от участниците в играта и неговото семейство, като поема всички разходи*. Печелившият ще бъде определен на томболен принцип.

За да се включат в играта, искащите би трябвало да следват няколко доста лесни стъпки. Първо - да вземат лист със стикерите на Свежите Супергерои от Информация в който и да е хипермаркет на веригата в страната, а по-късно да си изберат плод или зарзават, който да трансфорат в Супергерой, като го облепят с един или повече от подбраните стикери и му дадат име. Участието си в играта ще завършат като разгласяват фотография със своя Супергерой във Фейсбук с хаштаг #kauflandsuperheroes и опишат в какво се показва суперсилата му.

Право на присъединяване в играта има всеки, навършил 13 години, който има деен профил в платформата com и е спазил Общите условия на самодейността. Всеки участник има право да разгласява безграничен брой фотоси, само че може да завоюва единствено една премия в границите на играта. Участието не е обвързано с покупка.

Томболата за фамилна екскурзия до Дисниленд в Париж ще се организира на 5 ноември 2018 година в наличието на комисия, която ще удостовери резултатите. Името на печелившия ще бъде оповестено на Фейсбук страницата на Kaufland, както и на bg, след удостоверение от страна на участника.

Всичко за играта можете да прочетете на интернет и Фейсбук страниците на Kaufland.

Свежите Супергерои на Kaufland имат задачата да създадат плодовете и зеленчуците привлекателна част от фамилното меню по вълнуващ и атрактивен метод. Повече информация за акцията можете да откриете на Kaufland.

*За повече информация се запознайте с Общите условия на играта на уеб страницата на Kaufland.bg

Източник: 3e-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР