Oт 8 ноември 2020 г. всички полети на България Еър“

...
Oт 8 ноември 2020 г. всички полети на България Еър“
Коментари Харесай

Важна информация от България Еър“ за пътуващите до Берлин

 Oт 8 ноември 2020 година всички полети на " България Еър “ до и от Берлин ще се извършват от новото централно летище Бранденбург " Вили Бранд “ (BER). То следва да бъде публично отворено за обществеността в края на октомври, а упованията са да бъде най-модерният център за превоз в Берлин.

Новото летище е обвързвано с директна железопътна линия до центъра на града, което дава на всички пасажери опция да стигнат до него бързо и комфортно.

Редовните полети на " България Еър “ до Берлин се извършват всеки понеделник, сряда, петък и неделя, а билети могат да се закупят на уеб страницата на самолетната компания www.air.bg, през мобилното приложение Bulgaria Air, офисите и представителствата в страната и чужбина, както и от агентската мрежа.

Всички полети на " България Еър “ се извършват при прецизни хигиенични и организационни ограничения. Самолетите на компанията се дезинфекцират преди и след всеки полет със специфични препарати със период на деяние над 24 часа, а въздушните HEPA филтри се грижат за високото качество на въздуха в пасажерския салон и кабината, елиминирайки разпространяването на възможни вируси.

" България Еър “ е и първата самолетната компания в България и една от дребното в международен мащаб, която вкарва като спомагателна мярка за стерилизация и потреблението на специфична и извънредно новаторска ултравиолетова машина, която дезинфекцира с UV лъчи. 

В интерес на здравето на пасажерите носенето на защитна маска на борда на " България Еър “ е наложително.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР