От 8 до 12 януари в Лас Вегас се открива

...
От 8 до 12 януари в Лас Вегас се открива
Коментари Харесай

Изложение за потребителска електроника в Лас Вегас представя тенденциите за 2019 г.


От 8 до 12 януари в Лас Вегас се открива едно от най-големите изложби за потребителска електроника. Мнозина смятат събитието за такова, което ще бележи трендовете за цялата 2019 година

„ Очакват се над 4400 изложители, от които 2000 са компании от Съединени американски щати. Изложението е голямо. Продуктовите категории са над 24. Във всяка от тях има хиляди артикули, хиляди нови технологии. Гвоздеите в програмата са няколко. Традиционно – изкуственият разсъдък е едната от застъпените тематики. Втората е така наречен 5G мрежи, в които Корея, Япония, Китай и Съединени американски щати си оспорват водачеството. … Голяма част от технологиите могат да работят и със сегашните мобилни мрежи. Някои от приложенията, да вземем за пример самостоятелна кола, огромна част от интернет нещата изискват новото потомство мрежи, тъй като там надеждността е доста по-голяма “, изясни в изявление за БНР Владимир Владков – основен редактор на профилирания уебсайт „ ComputerWorld “.

Владков акцентира в предаването „ Преди всички “, че през 2019 година стартират първите внедрявания на 5G услуги, като те ще са на процедура демонстрационни. Според него до края на годината няма да има всеобщо 5G смарт телефони.

В Лас Вегас ще бъдат показани 8k тв приемници, споделя експертът. По думите му се чака за Олимпиадата в Япония да има 8k лъчение.
Източник: 3e-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР