От 8.00 ч. на 29 май, се променя организацията на

...
От 8.00 ч. на 29 май, се променя организацията на
Коментари Харесай

Променят движението по АМ "Струма" заради ремонт

От 8.00 ч. на 29 май, се трансформира организацията на придвижването при 16-и км на Автомагистрала " Струма " в посока София за всички коли. Заради ремонтни действия по авариралата на 28 април подпорна стена се лимитира придвижването в дясната дейна лента, като трафикът ще минава по лявата дейна лента и изпреварващата лента. Скоростта на придвижване се понижава до 70 км/ч, а трафикът ще се контролира от пътни знаци, оповестиха от АПИ.
 
След сриването на част от подпорната стена бяха подхванати незабавни краткосрочни дейности за изкопаване на земните маси до постоянна основа, на отводнителни окопи над засегнатия сектор и дренажни ребра по продължение на откоса, напомнят от АПИ.
 
Предстоящите ремонтни действия плануват унищожаване на компрометираната част от структурата, защото при осъществения разбор са открити пукнатини и надолнище към платното.
 
Апелът към водачите е да карат деликатно, със съобразена скорост, да съблюдават разпоредбите за придвижване, нужната отдалеченост и да не подхващат рискови изпреварвания, с които заплашват сигурността на всички останали пътуващи.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР