От 7 до 10 юли Бургас е домакин на Летния

...
От 7 до 10 юли Бургас е домакин на Летния
Коментари Харесай

Летен лагер и флашмоб за хора с редки болести ще се проведе в Бургас

От 7 до 10 юли Бургас е хазаин на Летния обучителен лагер с флашмоб за хора, наранени от редки болести, проведен от Българска Хънтингтън Асоциация /БХА/. Събитието е налично за хора с разнообразни типове редки неврологични болести, които търсят да научат повече за наличните за психологично и физическо справяне запаси в страната.

Освен информативни действия, участниците в лагера ще могат да се възползват още от разнообразни форми на терапия и рехабилитация и самостоятелни съвещания със експерти в региона.

Екипът на БХА кани всички наранени от рядко заболяване хора в региона, да вземат присъединяване в лагера и да се възползват от опцията да получат безвъзмездна поддръжка и информация, които да улеснят тяхното всекидневие.

На 8 юли, петък, от 18:00 часа, всички искащи могат да покажат своята поддръжка към живеещите с редки заболявания фамилии, като се включат във флашмоб на площадa пред хотел " България “ и в символичния поход по-късно до Морската градина.

Семействата, наранени от разнообразни редки заболявания имат опция да се възползват и от достъп до необятната гама от информация, в това число и правни въпроси, на номер 070030097, който беше оголен като Информационна телефонна линия за редки заболявания през месец май тази година.

За повече информация: Наталия Григорова - ръководител БХА – 0876 510 846, [email protected]
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР