От 6 март до 15 април Меркурий ще се движи

...
От 6 март до 15 април Меркурий ще се движи
Коментари Харесай

Меркурий влиза в Овен! Ето какво да очаквате

От 6 март до 15 април Меркурий ще се движи в огнения Овен, което ще направи всички форми на връзка по-директни и ясни. Възможно е да настояваме за повече самостоятелност в персоналното мнение.

Когато планетата на общуването и мисълта се движи в лидерски настроения Овен, ще имаме по-голямо предпочитание да блеснем със знанията си или да демонстрираме това, което сме научили, пред аудитория.

Вероятно е да стартираме нови планове или да се срещнем с забавни хора, които ще ни оказват помощ в развиването. Запознанствата и връзките са с основно значение в интервал на Меркурий в Овен.

Търпението при общуването ще се изпари и за сметка на това ще сме по-настоятелни и даже нападателни, когато представяме концепциите си. Мисълта ще се рее от една сфера в друга, като ще ѝ липсва неизменност, с цел да довърши започнатото.

Новите хрумвания ще се одобряват с огромен възторг, само че с цел да превърнем желанията си в действителност, ще се наложи да сме по-организирани и съсредоточени, което ще е мъчно през идващите седмици.

 Овен

Комуникацията ще е по-рязка и импулсивна, като първо ще се приказва, а по-късно ще се мисли. Директността може да стигне до прекаленост и в случай че не въведем ограничавания, ни чакат спорове с близките.

Меркурий в Овен ни прави и по-независими в персоналното мнение, а гледната ни точна мощно ще се разграничава от това, което сте мислили преди. Планетата в тази позиция оказва помощ за бързите реакции и идейната възприемчивост.

Това състояние може да е отговорно за допускането на редица пропуски заради нехайство. Имаме зелена светлина за пускане на нови планове, само че би трябвало да поставим огромни старания, с цел да ги довършим.

За да разберете в коя сфера методът ви на другарство би трябвало да е по-директен, ще поставяте ново начало с концепциите си, а мнението ви ще ви слага в позицията на водач, вижте кой дом в наталната ви карта се ръководи от Овен.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР