От 6 февруари 2023 година ЦСКА - София има мажоритарен

...
От 6 февруари 2023 година ЦСКА - София има мажоритарен
Коментари Харесай

Официално: Гриша Ганчев взе цялата власт на “Армията”, вече може да действа еднолично

От 6 февруари 2023 година ЦСКА - София има мажоритарен притежател и това е Гриша Ганчев, видя Sportal.bg . До тази дата предприемачът бе собственик на 38 100 акции (38,1%). С толкоз разполагаше и Юлиян Инджов. Третият максимален акционер - Христо Стоичков, държи 20 000 акции (20%). Това систематизиране на дяловете не позволяваше да се взимат еднолични решения по значими за клуба въпроси, защото всяко едно предложение трябваше да получи поддръжката на най-малко двама от тримата най-големи акционери.
 Гриша Ганчев предложения Стоичков и още 39 индивида на Оценка за съвместимост, ето кои са те и какво ще вземат решение Гриша Ганчев предложения Стоичков и още 39 индивида на Оценка за съвместимост, ето кои са те и какво ще вземат решение
На 6 февруари обаче обстановката радикално се променя. Тогава Инджов публично трансферира своя дял на Ганчев, което автоматизирано трансформира втория в мажоритарен притежател на клуба със 76 200 (76,2%) броя поименни акции с право на глас, което му разрешава да взема еднолични решения по основни за сдружението въпроси.

Припомняме, че на 11 февруари 2023 година “червените ” ще проведат Общо заседание, на което ще се гласоподават промени в Съвета на шефовете. Очакванията са на мястото на Юлиян Инджов да влезе Данаил Ганчев.
 Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция " Домът на почитателите "
Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР