От 6 до 22 септември Меркурий ще се движи в

...
От 6 до 22 септември Меркурий ще се движи в
Коментари Харесай

Меркурий преминава в Дева! Ето как ще се промени общуването ни

От 6 до 22 септември Меркурий ще се движи в територията на Дева, с което ще даде по-земен тип на връзката, концепциите, метода на мислене, възприемането на нова информация и познания.

През този интервал е целесъобразно да сме по-решителни при действия като сключване на нови контракти, започване на нова работа или правенето на огромни покупки, защото сериозният взор на Девата ще ни защищити от заблуди и измами.

Перфекционизмът във връзка с работата ни ще се ускори през идващите няколко седмици. С лекост ще откриваме дребните пропуски и ще сме стимулирани да се стараем, до момента в който делата ни не са допустимо най-перфектни.

В метода си на мислене ще сме по-практични. За новата информация и познания ще се търси съответно приложение, а от вложените старания ще се чакат съответни резултати.

Здравият разсъдък и качествата за положително обмисляне ще ни оказват помощ при детайлното анализиране на събитията и образуване на концепциите ни, тъй че от тях да има някаква изгода с веществен темперамент.

Но взирането в дребните елементи от една страна, оказва помощ за подобряването на работния развой, само че от друга – ускорява тревогата, тъй като непрестанно ще виждаме всеки пропуск, който ни спъва.

По тази причина безпокойството и нервността ще се засилят, а защото планетата на мисълта е в Дева, тези страсти ще се отразяват на ментално равнище. Хората може да ви наподобяват по-умислени, угрижени и обезпокоени.

 Зодия Дева

Меркурий в Дева ни концентрира към решаването на проблеми от друг темперамент. Ще се усещаме по-уверени единствено в случай че разберем всяка детайлност от тематиката, която ни интересува.

Когато Меркурий е в Дева, потребността от информация е огромна, като непрестанно ще се стараем да държим протичащото се под око и да планираме всеки вероятен процес на събитията.

За да разберете в коя сфера може да получите рационална информация и къде би трябвало да проверявате информацията, както и да следвате логиката, вижте кой дом в наталната ви карта се ръководи от Дева.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР