От 5 септември (вторник) хитовият турски сериал ще се излъчва

...
От 5 септември (вторник) хитовият турски сериал ще се излъчва
Коментари Харесай

„Опасно изкушение“ с ново разписание от 5 септември по bTV

От 5 септември (вторник) хитовият турски сериал ще се излъчва към този момент три пъти в седмицата – от вторник до четвъртък от 20:00 до 21:00 ч. по bTV. 

До 2 септември (петък) в това число „ Опасно прелъщение “ ще върви както до момента – всеки делник от 20:00 до 21:00 ч. по bTV.

Прочетете повече за есенния сезон на bTV, който започва на 4 септември (понеделник) от 20:00 ч.

Забавлението е моторът на идния есенен сезон по bTV, който започва на 4 септември със ужасно въодушевление за всички вкъщи. И тази есен феновете ще съпреживеят вълнуващи моменти в компанията на обичани водещи, нови лица и забавни участници.

Най-великата игра за познания в света – „ Стани богат “, ще бъде във фокуса на заниманието в ефира на bTV и през новия ефирен сезон. След изключителния триумф на специфичния благотворителен сезон на играта това лято, който поддържа осем почтени дела за бъдещето, водещият Михаил Билалов ще посрещне още веднъж любознателни и знаещи участници в студиото на „ Стани богат “. Те ще премерят своите познания, предвидливост и сръчен разум, в опит да отговорят на 15 въпроса за 100 хиляди лв.. Иновации в разпоредбите на играта подсигуряват още по-вълнуващи минути пред екрана – от 4 септември, всяка делнична вечер от 18:00 ч. по bTV. Новият сезон на обичаната игра ще започва със специфична детска седмица, в която основните герои ще са деца, подкрепени от своите родители и близки и родственици.

След осем сполучливи сезона и десетки разказани истории, „ Фермата “ се завръща в ефира на bTV под мотото „ Нишката на живота “. Деветото издание на риалити формата стартира на 4 септември (понеделник) от 20:00 ч., с цел да отвори нова страница в историята си, вплитайки безконечните български обичаи в динамичността на модерния свят. „ Фермата “ идва  с актуализирани правила, нови борби и напълно нова визия, като в същото време ще резервира духа си, които я трансфораха в най-българското риалити. Снимките на предаването започнаха преди броени дни наоколо до Перник, където в идващите месеци в стопанството и на Арената за борби ще прелива от страсти. Коя е новата водеща, която ще се причисли към Иван и Андрей, какви секрети крие стопанството и какви са новите правила, посредством които ще се излъчи спечелилият, който ще грабне премията от 100 хиляди лв., феновете ще схванат в епизодите, които ще се излъчват всеки понеделник от 20:00 ч. и от вторник до четвъртък от 21:00 ч. по bTV.

Любимият „ MasterChef “, се завръща на 8 септември (петък) от 20:00 ч. по bTV и ще зарадва феновете с „ нов усет “, поднесен от ново, авторитетно жури. В очакване да бъдат сюрпризирани с невиждани умения, изобретателни решения, техники, отдаденост и пристрастеност към храната, началник Илиан Кустев, началник Александър Таралежков и шефът на шефовете Явор Сарафов ще посрещнат новите кандидати за купата „ MasterChef на България “ и огромната премия от 100 000 лв., в чисто новото студио на предаването. Хоби готвачите ще преминат през най-неочаквани тествания, с цел да потвърдят, че имат нужните качества, с цел да влязат в кулинарната история на България, а феновете, които държат на положителния „ нов усет “, ще могат да проследят кулинарната конкуренция в петък и събота вечер от 20:00 ч. по bTV. През 2023 “MasterChef ” вкара „ green filming ” и получи albert документ за устойчива, въглеродно неутрална ТВ продукция, каквито към този момент са огромна част от ТВ продукциите на bTV.

Тази есен музикалното шоу „ Гласът на България “ ще означи своето десето издание в ефира на bTV, а едни от най-актуалните и сполучливи звезди на музикалната сцена – Мария Илиева, DARA, Миро и Иван Лечев, ще бъдат членовете в актуализирания треньорски състав. „ Кастингите на мрачно “, които стартират на 10 септември (неделя) от 20:00 ч., ще разкрият невероятни гласове и вълнуващите истории, които стоят зад тях. Битките сред участниците ще са още по-напрегнати, а конкуренцията сред самите треньори ще бъде по-оспорвана от всеки път. Победителят в музикалното риалити ще грабне премията от 50 000 лв. и купата „ Глас на България “, а кой ще бъде той – зрителите ще проследят всяка неделя от 20:00 ч.

Свежо и още по-забавно, „ Шоуто на Николаос Цитиридис “ се завръща в ефира на bTV със своя осми сезон на 8 септември (петък), тъкмо в 22:00 ч. Всяка петъчна вечер Николаос, бендът и целият екип на предаването ще продължат да забавляват феновете с комизъм, мнения и изявленията с български и интернационалните звезди, както и доста нови и непредвидени рубрики. През новия сезон феновете ще излязат на сцената на шоуто, а по какъв начин тъкмо ще се случи това, ще стане ясно на 8 септември, 22:00 ч.

Зрелищни борби, спираща дъха музикална конкуренция, извънредно кулинарно премеждие с „ нов усет “, доста смях и 15 вълнуващи въпроса, които чакат да бъдат отворени – всичко това и доста повече чака феновете пред екраните през новия ТВ сезон – от 4 септември по bTV!

Видеоплатформата btvplus.bg ще предложи на аудиторията ново, изцяло гратис наличие с отсрочено гледане до 30 дни след лъчение в ефир. Ексклузивни фрагменти и особено видео наличие – „ Животът зад Фермата “, „ #Заненаситните “, „ Гласът зад кадър “ и други, почитателите ще намерят в другите платформи на bTV Media Group.

Много развлечение, извънредни министър председатели, касови шлагери, обичани телевизионни заглавия и качествени спортни събития онлайн чакат потребителите на VOYO, а към богатата и разнообразна видеотека на платформата ще бъдат добавени близо 50 нови заглавия.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР