От 5 години БСП се борим за машинно гласуване. Смятаме,

...
От 5 години БСП се борим за машинно гласуване. Смятаме,
Коментари Харесай

Крум Зарков: БСП от години се бори за машинното гласуване

" От 5 години Българска социалистическа партия се борим за машинно гласоподаване. Смятаме, че това е метода да се спрат операциите на вота. " Това съобщи в ефира на БиТиВи депутата от Българска социалистическа партия Крум Зарков. По думите му е неистина, че огромния срив на Българска социалистическа партия се дължи на гласуването с машини. Според него намалялата поддръжка на партията се дължи на политиката, която се води,

Зарков съобщи, че гласоподавателя няма по какъв начин да бъде спокоен, в случай че преди всеки избор се трансформират разпоредбите за гласоподаване. Спада в изборната интензивност е относително еднакъв на местата където се гласоподава с бюлетина и където се гласоподава с машина. Разликата е напълно дребна, добави той.

По думите му през последната година хората са се уморили от избори. За ниската изборна интензивност е съдействала и пандемията.

Зарков разяснява и тематиката за обединението и политическата конюнктура в страната. Той съобщи, че когато Слави Трифонов е разгласи, че изтегля министрите си от ръководството, е предизвестил сътрудниците си от Българска социалистическа партия да се готвят за избори. По думите му през цялото време е било ясно, че обединението ще бъде сложна, щом на едно място са събрани леви и десни. Няма партия, която да е излязла по-силна от ръководството, има неща с които Българска социалистическа партия да се гордее, сподели още той.

Зарков разяснява и тематиката за. Той удостовери, че министрите на Българска социалистическа партия не са били осведомени за решението на премиера.

По въпроса за идното, Зарков запита какво ще се промени в случай че Политическа партия излъчи претендент за министър председател, който не е Кирил Петков? По думите му това което е събрало обединението първоначално, макар разликите, е общата идея за битка с корупцията.

Трябва да се направи нов разговор и устойчиво болшинство в Народното събрание. Това обаче наподобява мъчно, добави народния представител.
 Нинова не отстъпва, а Кирил Петков продължава разговора
Нинова не отстъпва, а Кирил Петков продължава разговора

Изпълнителният съвет на Политическа партия се събира днес
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР