От 4 септември до 20 октомври предстоят временни промени в

...
От 4 септември до 20 октомври предстоят временни промени в
Коментари Харесай

До 20 октомври променят влаковете между Пловдив и Стара Загора

От 4 септември до 20 октомври предстоят краткотрайни промени в организацията на придвижването на всички влакове, които минават в сектора сред гарите Пловдив и Стара Загора, оповестиха от БДЖ.

Временната метаморфоза е обвързвана със строителните действия за осъществяването на огромен план на Директива за птиците " Национална компания железопътна инфраструктура " за " Рехабилитация на железопътната линия Пловдив-Бургас, Фаза 2 ", обект: " Рехабилитация на железопътен сектор Скутаре - Оризово ".

През този интервал всички бързи влакове, които минават в сектора сред Пловдив и Стара Загора, ще се движат през Димитровград. Тези влакове пътуват по направленията София-Варна-София, София-Бургас-София и Пловдив-Варна-Пловдив.

За клиентите на националния железопътен транспортьор ще бъдат обезпечени рейсове за транспорт на пасажерите сред гарите Пловдив и Оризово. Поради пътуването с рейсове няма да бъде вероятен транспортът на колела и домашни любимци.

Въведени ще бъдат и промени в разписанията на влакове, които се движат в прилежащи посоки на ремонтирания сектор, за да се обезпечи регулярно напредване и реализиране на връзки с други влакове.

Информация за измененията в разписанията на влаковете, както и за разписанията на рейсовете, ще бъде сложена във всички гари и спирки по този маршрут, както и в електронния справочник на формалната интернет страница на " Холдинг БДЖ " ЕАД.

За подробна информация клиентите на " БДЖ - Пътнически транспорти " ЕООДмогат да се обръщат към гишетата " Информация " и билетните каси в съответните железопътни гари, както и на националния информативен телефон 0700 10 200.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР