От 4 февруари Меркурий влиза в знака на Риби. С

...
От 4 февруари Меркурий влиза в знака на Риби. С
Коментари Харесай

Меркурий е в Риби – слушайте вътрешния си глас!

От 4 февруари Меркурий влиза в знака на Риби. С това стартира интервал, в който всеки от нас би трябвало да разчита повече от по всяко време на интуицията и въображението си. Ако сте по-разсеяни от нормално, не се тормозете, отговорна е подредбата на планетите. Интересно е, че този интервал настава, откакто Меркурий беше във Водолей – бурно и превъзбудено време.

Последният знак от зодиака – Риби, крие доста изненади. Недоловимото и силата на подсъзнанието имат размерите на океан, който е подготвен да ни залее, в случай че не му се отдадем непринудено.

Важният въпрос в тази ситуация е по какъв начин можем да изплуваме по-късно?

Обикновено водните знаци като Риби, Скорпион и Рак са свързани с извънредно висока сетивност, само че и с неосъзнати страхове.

Това е интервал, в който би трябвало да подредите съзнанието си макар кашата от мисли в главата ни. Необходимо е да разбираем какво се пробва да ни подскаже подсъзнанието. А това, от своя страна, ще ни даде опция да си отговорим на фундаментални въпроси като „ кой съм аз ”, „ по какъв начин обмислям ”, „ по какъв начин поддържам връзка ”.

За да съумеете да се справите с хаоса в главата си, би трябвало да се опитате да намерите мястото на Нептун, който ръководи знак Риби. Например, може да се отдадете на медитация. Други хора обаче ще предпочетат емпатията. Фокусирайте се върху близките и разберете какво в действителност желаят те. Дайте им повече схващане и поддръжка, само че не пропускайте опцията да разкриете и по-голяма част от себе си.

Периодът на Меркурий в Риби е удобен за тези, които се показват креативен, посредством писане.

Венера към момента е в Риби, което значи, че любовта и романтиката витаят във въздуха.

До ретроградния интервал на Меркурий, който настава на 17 февруари до 10 март, планетата ще ни кара да витаем. Рибите се вълнуват от по-абстрактни неща, по тази причина внимавайте още от началото на интервала с цифрите и буквите.

Относно ретроградния Меркурий, не забравяйте, че през този интервал би трябвало да оставите настрани значимите документи, ремонтите и новите покупки. През този интервал доста от представителите на зодиака ще се върнат към нещо несвършено до дъно. Слушайте себе си и интуицията си.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР