От 34 години футболът е захвърлен на бунището. Това трябваше

...
От 34 години футболът е захвърлен на бунището. Това трябваше
Коментари Харесай

Йордан Лечков: От 34 години футболът ни е захвърлен на бунището

От 34 години футболът е пренебрегнат на бунището. Това трябваше да се дебатира на Конгреса. Трябваше 500 индивида да се обърнем към страната и да заявим претенции. Държавата липсва във футбола, а родителите нямат благоприятни условия.

Toва сподели пред Българска национална телевизия някогашният вицепрезидент на Българския футболен съюз.

Хората, които ръководят българския футбол, би трябвало да имат административен опит. Георги Иванов се докосна до системата преди да бъде определен за президент. Трябва да има обединяване, само че в България имаме прекомерно огромно его. Всички, които милеят за футбола, би трябвало да упражнят напън над страната. Нямат значение президентите на федерациите, в случай че не бъде приоритизиран спорта. Футболът е подценяван от политиците. Пожелавам на Георги Иванов да надгражда и да откри верния път към другите му сътрудници ", съобщи още дългогодишният член на Изпълкома на БФС.

Нека съдим хората от Изпълкома по делата им. Нека да им дадем време. Изпълкомът взима решенията, само че Борислав Михайлов бе комфортният провинен. Хората от екипа на Димитър Бербатов би трябвало първо да поработят на клубно равнище. Няма по какъв начин да желаеме съвет от хора, които не са работили във футбола. Няма по какъв начин, в случай че не си тръгнал от първото ходило. Всеки е добре пристигнал, само че дано поработи изначало. Аз се възпирам да давам препоръки ", добави Йордан Лечков.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР