От 30 юни зрителите ще могат да се насладят на

...
От 30 юни зрителите ще могат да се насладят на
Коментари Харесай

Любовта превръща обикновена жена в герой в колумбийския сериал Бялата робиня

От 30 юни феновете ще могат да се насладят на ново сантиментално премеждие с и премиерния за България колумбийски сериал. Историята наблюдава живота на Виктория – млада жена, решена да се бори до дъно за обичания и справедливостта в живота на онеправданите. Епизодите на поредицата феновете ще могат да проследят всяка събота и неделя от 16.00 ч.
 Бялата робиня
„ Бялата робиня “ впечатлява освен с креативен сюжет, само че и с високото си качество на снимане. Главната роля е поверена на фамозната испанска кино звезда и притежател на премия " Гоя " Нереа Камачо , която си партнира с други известни имена като Мигел де Мигел, панамската актриса Мирослава Моралес и Лучано Делесандро. В лицето на нейната екранна обич Мигел ще забележим надарения кубински артист Ориан Суарес.
 Бялата робиня
Завладяващият роман минава през живота на красивата маркиза Виктория , пристигнала в Америка, с цел да я омъжат за състоятелен търговец от района. Истината обаче е друга – преди години в същия този град тя е избавена от гибелта и отгледана скрито от плебеи, трансформирали се в нейно същинско семейство. Там Виктория среща и любовта на живота си. По-късно е изтръгната от тях и върната принудително в Испания, тъй като, съгласно порядките на обществото в тези времена, една бяла жена не може да живее с плебеи. Виктория обаче е непримирима и се завръща, преструвайки се на друга, с цел да се бори за справедливостта. Нейното героично сърце няма да откри покой, до момента в който не избави мъжа, който обича.
 Бялата робиня
Ще успее ли Виктория да спре разрушителните дейности на общество, заслепено от предубеждения, и ще може ли да продължи живота си с Мигел? Отговорите на тези въпроси ще бъдат разкрити в премиерния колумбийски сериал „ Бялата робиня ”. Не го пропускайте – всеки уикенд от 16.00 ч. по.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР