От 30 юни, неделя, започва тежък ремонт на участък от

...
От 30 юни, неделя, започва тежък ремонт на участък от
Коментари Харесай

Фандъкова: В неделя започва тежък ремонт на бул. „България“

От 30 юни, неделя, стартира тежък ремонт на сектор от бул. „ България “, който ще затрудни придвижването в тази част на града. Това сподели кметът на София Йорданка Фандъкова пред Нова ТВ и помоли жителите за опрощение и схващане.

Както " Монитор " заяви ремонт ще се прави на правата от „ Иван Гешов “ до „ Черни връх “. Движението няма да бъде напълно спирано, а пътните платна ще бъдат затваряни поетапно. От кметството чакат реконструкцията да завърши най-късно за първия образователен ден.

Фандъкова разяснява и оставката на шефа на строителния контрол проектант Влади Калинов. „ За мен доверието е значимо. Показала съм, че не желая да има подозрения в нашите дейности и тяхната правомерност. И в случай че има такива, би трябвало да се вземат безапелационни ограничения. Арх. Калинов е сериозен експерт, дава си сметка и си подаде оставката, която одобрих. Работила съм постоянно по този метод. Разделяла съм се с хора, които са работили добре, само че са правили някакви пропуски и неточности. И считам, че това е отговорността “, изясни Фандъкова и уточни, че в работата си следва поредна политика. Тя съобщи, че ще разгласи своето решение дали ще се кандидатира още веднъж за кмет на София, когато го вземе. „ Сигурна съм, че всички претенденти деликатно ще обмислят, ще вземат решение и се надявам да предложат положителни планови планове за града. Но, за жалост, виждам, че насоката на акциите нормално е в отрицателен проект. А за мен постоянно е било значимо да се оферират положителни решения за смяната на града. Така че акцията на ГЕРБ ще бъде в тази поска, без значение дали се кандидатирам аз или не “, изясни Фандъкова.

Кметът на София разяснява и тематиката за ремонтите в града, като уточни, че най-големите проблеми са свързани с осъществяването на огромните планове, които е значимо те да бъдат следени. По думите ѝ значими са и реакциите на жителите. „ Не плащаме за недобре свършените действия – над половин милион лв. са глобите, които към този момент съм наложила за ул. „ Граф Игнатиев “. И има още благоприятни условия за наказания “, съобщи тя. Във връзка с преваляванията и наводнените сектори на ул. „ Солунска “, Фандъкова уточни, че казусът са били две запушени шахти. „ Имахме съществени проблеми в доста региони на София, само че екипите реагираха съществено и съумяха доста бързо да се оправят. Следим доста деликатно климатичните промени “, съобщи тя. 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР