От 30 октомври до 12 януари 2023 г. Марс е

...
От 30 октомври до 12 януари 2023 г. Марс е
Коментари Харесай

Ретрограден Марс - какво трябва да правим?

От 30 октомври до 12 януари 2023 година Марс е назадничав и несъмнено към този момент сте разбрали. Особено доста страстите ескалират, когато „ алената планета “ е в стационарна фаза (моментът, в който планетата наподобява неподвижна).

Марс е назадничав един път на 2 години - и несъмнено сте усетили, че нещата не се получават от първия път.

Когато една планета е ретроградна, би трябвало да обърнем взор повече към себе си, да си зададем правилните въпроси по отношение на любовта към нас самите и към близките, за връзката и другите тематики, за които планетите приказват.

Нужни са избрани интервали, в които съзнанието ни би трябвало да проработи на разнообразни честоти, с цел да може да осмисли света. Това е миг, в който да разберем кои модели работят и какво би трябвало да се промени.

В избрани интервали е нужно съзнанието ни да проработи на друга периодичност, с цел да може да осмислим света и нашето място в него, да разберем кои модели към този момент не работят и какво би трябвало да промени.

Какво би трябвало да знаем за ретроградния Марс?

Това е планетата, която постоянно е самодейна, борбена и динамична. Марс е знак на стихии, неразрешими комплекси и стаена експанзия. Затова е допустимо да сте усетили разтърсвания във всички тези области – в междуличностните връзки и в работен проект. В този интервал е допустимо да се сблъскате с всичко, което досега сте пазили някъде в съзнанието си.

Какво да вършиме по време на назадничав Марс?

В интервала на назадничав Марс се опитвайте да изричате всичко, което заслужава да бъде казано на глас. Така ще можете да го преработите и на прочувствено равнище.

Често положения като меланхолия, угнетяване и незаинтересованост могат да зародят, когато се усещаме безсилни. Използвайте интервала на ретроградния Марс, с цел да разберете какво движи този повтарящ се модел.

Марс е назадничав в Близнаци, което усилва въздействието на планетата върху темперамента ни.

 Ретрограден Марс

За да се справите с тези положения, излизайте по-често на открито и бъдете физически по-активни.

Астролозите считат, че е допустимо в този интервал да имате предпочитание да водите борби. Но преди този момент фокусирайте се върху функциите в връзките ви и разберете коя е преобладаващата.

Марс има мощно въздействие и върху материалния свят. Именно това е планетата, която „ движи напредъка “, стимулирайки хората да започват нещо ново и да трансфорат фантазиите в действителности. Марс ще ви даде тласъкът, от който се нуждаете, само че е значимо и вашето неизменност.

При назадничавост на планетата обаче е допустимо да усетите липса на тази разпоредителност. Затова би трябвало да изберете по-внимателен и по-търпелив метод. Докато Марс е назадничав, не е време за внезапни придвижвания. Възможно е проактивността да не бъде разбрана вярно от близките, по тази причина астролозите предлагат да не започваме нови неща в този интервал.

Все отново в този момент е подобаващото време да се върнете към нещо остаряло, което не сте довършили в предишното. Вероятно в този момент ще откриете верния път за реализирането му. Ако въпреки всичко решите да се впуснете в ново премеждие, пробвайте се да видите „ огромната картина “, с цел да не се изненадате от подводни камъни.

Ретроградният Марс ни кара да изпитваме мощно предпочитание да „ изправим “ остарели взаимоотношения или да влагаме прекомерно доста сила във всичко. В този интервал има голям риск да взимаме прекомерно прочувствени решения. „ Поправянето “ не е верният метод в тази ситуация, а смяната.

Имайте поради, че физическата отмалялост може значително да бъде подбудена и от прочувствено или психическо напрежение. Затова си щадете силите, бъдете по-спокойни.

Вижте още какво да очаквате при:

- назадничав Уран;

- назадничав Нептун.

Тези 2 планети също са в противоположен ход по това време на гогината.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР