От 30 години аз съм тук и се случи инцидент,

...
От 30 години аз съм тук и се случи инцидент,
Коментари Харесай

Какво каза директорът на училището, където пребиха учител

От 30 години аз съм тук и се случи случай, който е доста противен за нас. По време на четвъртия час група възпитаници отварят порти, нарушават дисциплината в учебно заведение и провокират една колежка, която не може да се оправи с тях. Това съобщи за Нова телевизия Димитър Йорданов, шеф на Професионалната селскостопанска гимназия в Садово.

" В момента се води разследване. Учителката, която взема решение да се заеме с проблема, търси помощ от Елена Мирчева и сътрудника Антон Велков. Той излиза с цел да помогне, Нещата се успокояват, учениците успокоени потеглят да дават към този момент показания, само че в същото време единият възпитаник се отделя от групата намира дърво и удря сътрудника Велков в главата. Господинът е признат в болница и все още е освободен за домашно лекуване и е добре. Трима възпитаници са арестувани все още ", сподели той.

" Учениците са ромски деца, от ромски фамилии. Родителите им са елементарни хора, които работят. Децата не са имали прегрешения, с изключение на по 5 неизвинени отсъствия. Не сме търсили родителите на тези деца за съдействия при други сходни проблеми, тъй като не е имало. Оценките на децата са междинни. Наказанието ще бъде ясно откакто приключат следствените каузи. Тогава ще имаме педагогичен съвет и ще преценим по какъв начин да ги накажем. Колегата сега ще е в болнични и ще се върне след края им тук. Не е изявил досега предпочитание, че няма да пристигна при нас. Най-тежкото наказване е изключване от учебното заведение ", съобщи шефът.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР