От 3 януари в Косово ще може да се влиза

...
От 3 януари в Косово ще може да се влиза
Коментари Харесай

Правителството в Косово прие нови мерки срещу пандемията

От 3 януари в Косово ще може да се влиза единствено със документ за цялостна имунизация, оповестява в. " Газета експрес ". Това плануват новите ограничения, които бяха признати от държавното управление в Прищина във вторник, оповестява организация Танюг.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 28773
Според Косово онлайн влизане в Косово ще бъде разрешено и на хора с сложена една доза ваксина срещу ковид, само че те би трябвало да имат и PCR тест, изработен най-много 48 часа по-рано.

Новите ограничения, признати на онлайн съвещание на държавното управление, плануват също всички хора, които употребяват публичен превоз в Косово, да имат документ за цялостна имунизация срещу ковид.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 28773  Шефът на РЗИ-София разгласи каква е обстановката с ковид в столицата

Шефът на РЗИ-София разгласи каква е обстановката с ковид в столицата  Скоро в Европа стартира имунизация и на децата сред 5 и 11 година против COVID-19 Скоро в Европа стартира имунизация и на децата сред 5 и 11 година против COVID-19  Европейски Съюз ще стартира от 13 декември да имунизира деца против COVID-19 Европейски Съюз ще стартира от 13 декември да имунизира деца против COVID-19
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР