От 3-ти до 19-и май “Еврофутбол“ провежда гласуване за „Спортен

...
От 3-ти до 19-и май “Еврофутбол“ провежда гласуване за „Спортен
Коментари Харесай

Стартира гласуването за спортен талант на публиката на „ЕВРОФУТБОЛ“

От 3-ти до 19-и май “Еврофутбол “ организира гласоподаване за „ Спортен гений на публиката “, посредством който българският букмейкър ще финансира още един състезател, кандидатствал по едноименната стратегия през 2019 година. На уеб страницата talanti.eurofootball.bg в меню „ Гласуване на публиката “ всеки може да даде своя избор за един всред 45 самостоятелни спортисти, които не съумяха да завоюват финансиране по „ Спортни гении “ след провеждането на националния конкурс.

За да се зачете гласът Ви, би трябвало да изберете своя любимец и да кликнете върху бутона „ Гласувай “. Ще се отвори прозорец, в който би трябвало да въведете адреса на електронната си поща. На нея автоматизирано ще Ви бъде изпратен линк. Задължително би трябвало да последвате линка, с цел да потвърдите гласа си. От един имейл адрес може да се гласоподава единствено един път и за един претендент, а харесванията във Facebook не въздействат на резултата.

Състезателите, които вземат участие в анкетата, са на възраст сред 10 и 27 години от 17 типа спорт. Наймного представители има таекуондото – осем спортисти, следва леката атлетика със седем и така нататък Кандидатите за „ Спортен гений на публиката “ са подредени по азбучен ред на типа спорт, който практикуват.

Спортният гений на публиката за 2019 година ще бъде този състезател, който е получил най-вече гласове по време на цялата анкета, а неговото име ще стане ясно на 20-ти май. Той ще бъде финансиран от „ Еврофутбол “, а своя алегоричен чек ще получи на специфична гала, чиято дата ще бъде оповестена в допълнение. Организаторите не толерират всевъзможни опити за операция на вота, като резервират правото си да дисквалифицират участници при съществуването на сходни дейности. Вижте цялостните правила на анкетата тук.

„ Еврофутбол “ желае триумф на всички участници!

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР