От 3 години се разследва БарселонаГейт. През тези 3 години

...
От 3 години се разследва БарселонаГейт. През тези 3 години
Коментари Харесай

Защити ли ген. Атанасов Бойко Борисов от прокуратурата? frognews.bg

" От 3 години се проверява БарселонаГейт. През тези 3 години Борисов нямаше имунитет. Това е целенасочена офанзива за напън върху Борисов и е част от цялата офанзива, която работи за това да се провали реализирането на втория мандат за сформиране на държавно управление. Има цялостна акция за дискредитиране на политическата ни мощ от кохортата на президента ", безапелационен беше Атанасов. 

" Ние не сме пералня. Нека Борисов да си се бори, да си се пази. Тази седмица, в която би трябвало да се осъществя втория мандат ли е моментът, да му се желае имунитета? Това е целенасочена офанзива. Има притеснителни условия, само че в този момент ли е моментът? Ако нямаше Борисов имунитет, още през вчерашния ден щяха да го арестуват. Високото напрежение, което се сътвори там, докара до това, че Гешев и Радев са тил в тил и работят координирано ", добави още ген. Атанасов. 

Той бе безапелационен - президентът Румен Радев работи интензивно служебното държавно управление да продължи да работи до локалните избори. Причината - замисълът министри от кабинета " Донев " да бъдат издигнати за кметове от инициативни комитети и да се сътвори мрежа за нов политически план.

По мотив острите думи на президента при връчването на втория мандат ген. Атанасов уточни: 

" Какво е това отношение на президента? Щеше да ни набие… Начинът, по който се държа - ето ви досието, само че да ми я върнете празна.. Това не е негова работа. Услади се на президентската кохорта властта ".

Атанасов разяснява и записа, публикуван от отделилия се от Политическа партия народен представител Радостин Василев. 

" На такива се приказва какво ли не. Знам, че никой не е съгласувал нищо с никакви посолства. Не е работа на шефа на ДАНС да подлага на критика политиците, а да си прави работата. Той си отряза главата през вчерашния ден с това, че си разреши да прави политически квалификации, да подлага на критика политическите сили. Абсолютно е обикновено една политическа мощ, която има искания да получи властта да ръководи, да разисква по какъв метод ще го прави ", уточни Атанасов.

 

Той съобщи, че акад. Николай Денков води диалози с Мария Габриел от ГЕРБ за сформиране на държавно управление и още на следващия ден чака да бъдат показани нови лица.

 

“Не е въпросът дали аз ненавиждам или не Бойко Борисов. Избирателите по този начин са подредили Народното събрание. Трябва да сложим възприятията в задния си джоб. Правителство би трябвало да има ”, добави още Атанасов.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР