От 3 години бившият футболист Благой Георгиев – Джизъса не

...
От 3 години бившият футболист Благой Георгиев – Джизъса не
Коментари Харесай

Синът на Джизъса не го помни, нарича „татко” своя пастрок

От 3 години някогашният футболист Благой Георгиев – Джизъса не е виждал сина си Елай, който към този момент е на 5. Момченцето живее с майка си Есмер Омерова и новия й мъж Макс Давидов в Москва. Красавицатa не ще и да чуе за някогашния си брачен партньор. За страдание, не му позволява да вижда и детето.

Според осведомени Есмер преди няколко месеца се е омъжила наново за сегашния си сътрудник – боксьора Макс Дадивод. Хубавицата към този момент се подписва като Давидова-Омерова в обществените мрежи, само че по този начин и не е разгласила фотоси от формалното събитие. Твърди се, че венчавката се е състояла през лятото в стеснен кръг и била много по-скромна от сватбата, която спретнаха с Благо преди 6 години.

Хора от обкръжението на Есмер настояват, че Елай не помнел биологичния си татко. Малчуганът беше бебе, когато родителите му се разделиха. Откакто е проговорил, той наричал своя пастрок „ баща ”. Говори се, че Омерова била надълбоко афектирана от многочислените изневери на Джизъса и не била склонна да му пости. За възмездие тя го ошушка до стотинка по време на развода и го остави пред банкрут, но това не бе задоволително за злопаметната съветска танцьорка. Тя желала да нарани Благо посредством детето и забранила на някогашния си всевъзможен достъп до него. В тази нежна възраст момченцето към момента не разбирало какво тъкмо се случва и въобще не питало за Благо.

„ Джизъса може да е коцкар, само че обича и четирите си деца. Есмер не постъпи вярно, като го раздели с  Елай! ”, разясняват близки до някогашния футболист.  Георгиев има още 3 деца – 2 от връзката си с гимнастичката Христина Витанова и 1 от актуалната си жена Златка Райкова. Той постоянно се вижда с по-големите Йоана и Давид, а бебето Благо-младши му е одрало кожата.

Още до момента в който беше обързан с Есмер, Джизъса постоянно пътуваше до България, с цел да вижда наследниците си от Христина, само че пък в свободното си време обикаляше чалготеките с разнообразни обожателки. Слуховете, че кръшка, бързо стигнали до ушите на Омерова, която няколко пъти му поставяла ултиматуми да спре с изневерите. Георгиев обаче мъчно устоявал на изкушенията и един ден рускинята го изгонила от първокласния им апартамент, който след това останал за нея. След развода Есмер получила още бляскав ресторант в центъра на Москва и клиника за пластична хирургия – огромно начинание, което с Благо почнали взаимно, само че след това излъганата брачна половинка го изритала от бизнеса.

Джизъса се завърна у нас със разкъсан джоб и подвита опашка, но постепепнно се съвзе и съумя да си стъпи на краката. Той приключи дейната си спортната кариера и в този момент развива детска футболна школа, а жена му Златка има онлайн магазин за облекла, от който вади положителни пари, а съгласно осведомени съумява да укрие и огромна част от приходите и да не заплати налози върху тях.

В началото на 2019 година Джизъса стопанисваше нapгилe бap в София, но в това начинание не му провървя и бъpзo фaлиpa. Зaвeдeниeтo xлoпнa вpaти eдвa cлeд пeт мeceцa работа. Финaнcoвият ĸpax се отрази зле на Благо, само че той продължи да тъpси вapиaнти за увеличение на приходите, зa дa продължи да поддържа виcoĸ cтaндapт нa живoт. Cлeд фaлитa Георгиев peши дa инвecтиpa в coбcтвeнa мoднa линия. Toй oтвopи oнлaйн мaгaзин зa cпopтни oблeĸлa пo пpимepa нa  Злaтĸa, ĸoятo cъщo пpoдaвa дpexи в интернет.

Междувременно Джизъса се опитва и като артист , вземайки дребна роля в български сериал. Продукцията още не е видяла бял свят и кой знае по кое време и дали въобще ще бъде излъчена в ефир. Благой не е разкривал детайлности за присъединяване си. Казвал е единствено, че е играл мафиот и този облик доста му допаднал.

Известно е, че Райкова и мъжът работят още като инфлуенсъри в инстаграм. Плеймейтката популяризира разнообразни артикули в обществената мрежа – от хапчета за намаляване до кремове за лице и памперси. Тарифата й е към 3000 лв., писа Уикенд.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР