От 3 до 10 октомври в столичната УМБАЛ Св. Анна“

...
От 3 до 10 октомври в столичната УМБАЛ Св. Анна“
Коментари Харесай

Кампания „Орално и дентално здраве“ с безплатни прегледи в столичната УМБАЛ „Св. Анна“

От 3 до 10 октомври в столичната УМБАЛ „ Св. Анна “ ще се организира акция „ Орално и дентално здраве “ за профилактика на болесттите в региона на устната празнина, лицето и шията с акцент върху хирургичните болести, оповестиха от лечебното заведение.

Безплатните прегледи са ориентирани към юноши над 12 година и възрастни, прецизират оттова.

Желаещите ще се преглеждат всеки ден в границите на посочения интервал, без събота и неделя, от 8 до 16 ч., в кабинет 25, база „ Изток “ на болничното заведение.

Прегледите ще се организират от доцент Константин Димов и екипа на Клиниката по лицево-челюстна хирургия и оториноларингология.

Необходимо е записване на телефон 0879885243, който ще бъде годен по време на акцията, разясняват от болничното заведение.

Прегледите и консултациите ще се правят при даване на съпътстваща здравна документи и би трябвало да бъдат наложително настоящи – не по-стари от 1 месец – образни проучвания – зъбни фотоси, панорамни фотоси, скенери.

Кампанията има за цел определяне, предварителна защита, следене и лекуване на следните болесттите и положения: зъбно-челюстни деформации, ретинирани и полуретинирани зъби, доброкачествени и злокачествени туморни болести на устата, лицето и шията, кожни формирания в региона на лицето и шията, недостатъци в региона на лицето, допълват уредниците.
Източник: zdrave.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР