От 28 до 30 август в морската ни столица ще

...
От 28 до 30 август в морската ни столица ще
Коментари Харесай

Премиерни автомобили акостират в морската столица, предстои първият и най-голям салон за 2020


От 28 до 30 август в морската ни столица ще се организира обичайно най-приятното от автомобилните изложби през годината – Palace Auto Varna 2020. Домакин още веднъж е „ Дворец на културата и спорта “. Тази година ревюто ще е разположено напълно на външни площи, като са планувани над 1500 кв.м. за експонатите. Варненците, които обичат и се интересуват от коли, както и всички гости на града, ще могат да видят с очите си трендовете в развиването на този отрасъл и да пипнат с ръцете си най-новите модели на водещите производители.

 

 



 

На събитието ще бъдат изложени експонати на множеството премиум марките - BMW, VOLVO, JAGUAR, JEEP, ALFA ROMEO, MAZDA и MINI. Ще бъдат показани и огромна част от най-масово продаваните у нас коли – SKODA, FORD, SUZUKI, KIA, PEUGEOT, GREAT WALL, HAVAL, HYUNDAI и други Своето почетно място ще заемат и две звезди от марките - Skoda Scala и Ford Ranger Raptor, избрани от публицистите, членове на Прес Авто Клуб България, за „ Кола на годината ” и „ Многофункционален автомобил на годината ” за 2020. Почти всички изложени модели са премиерни за страната, тъй като не са представяни на салон и пред необятна аудитория тази година.

 

 



 



 

Ще има и още изненади, само че дано не разкриваме всички карти още занапред. Отдавна сме не запомнили времето, когато коли се купуваха по азбучник. Най-добрият метод да оцените и харесате автомобил е когато го пробвате. Затова е избрана специфична тест драйв зона, където ще има над 20 тестови автомобила разполагаем за гости и почитатели. А за тези, които са в интервал на избор на нова кола и търсят най-хубавите предложения, ще бъдат обезпечени на място най-изгодните условия за лизинг или директна покупка.

 

 
  
 
 Официален осигурител насъбитието е: Застрахователна компания „ Лев Инс “.
 

*публикация

 

 

 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на [email protected] и вижте още в - https://petel.bg/advertising-rates.html.

Прочети тук - Защо e добре да рекламирате бизнеса си с ПР изявления в уеб страницата Petel.bg
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР