От 28 август /понеделник/ до 31 август /четвъртък/, от 22

...
От 28 август /понеделник/ до 31 август /четвъртък/, от 22
Коментари Харесай

От 28 август до 31 август през нощта за четири часа ще бъде ограничено движението по Дунав мост

От 28 август /понеделник/ до 31 август /четвъртък/, от 22 часа до 2 часа, ще бъде лимитирано придвижването по Дунав мост при Русе. Временната организация на придвижването е за осъществяването на неотложни аварийно-ремонтни действия на фугите и бетонните панели на моста. По време на ограничаването за всички типове транспортни средства ще бъде прекратено прекосяването и в двете направления през Граничния контролно-пропускателен пункт „ Русе Дунав мост “.

Предстоящото прекъсване на придвижването за 4 часа през нощта е съветвано с българските и румънските граничните служби и митниците, защото по това време от денонощието натовареността на граничния пункт е по-малка.

Агенция „ Пътна инфраструктура “ се извинява на водачите за породеното стеснение, само че ремонтно-възстановителните работи са наложителни, с цел да се обезпечи безвредното пътешестване по мостовото оборудване.

Програмата на организацията планува до края на август да бъде оповестена социална поръчка за главен ремонт на Дунав мост въз основа на направения механически план, защото оборудването е в тежко положение. Основен ремонт на моста досега не е предприеман. Преди повече от 22 години е правено подсилване на фугите, а през 2011 година е сменена хидроизолацията и асфалтовата настилка.

...
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР