От 27 септември до 29 септември във фоайето на зала

...
От 27 септември до 29 септември във фоайето на зала
Коментари Харесай

Разпродажбата Между приятели придобива все по-голяма популярност във Варна

 От 27 септември до 29 септември във фоайето на зала Конгресна в Спортна зала Варна ще се организира 10-ата подред сезонна ликвидация " Между другари " на доста непокътнати детски облекла и всевъзможни бебешки и детски артикули.

Разпродажбата към този момент 5-та година набира сили като регулярно събитие със сезонен темперамент, което от ден на ден хора чакат. Едни разчитат, че могат да закупят всичко належащо за децата си за идните сезони, на доста по-добри цени. Други - да продадат към този момент неизползваните движимости от техните деца, а като продавачи сами могат да дефинират какво и на какви цени да продават, и да печелят спомагателен приход.

Мисията ни е на фона на консуматорското общество, в което сме се превърнали, замърсяването и прекомерната продуктивност, с помощта на разпродажбата да удължим живота на движимостите, които всички използваме за децата си - от облекла, през играчки, аксесоари, до колички, мебели и така нататък Тъй като всички знаем какъв брой бързо порастват децата ни, в множеството случаи те не съумяват да износят дрешките си, към играчките бързо губят интерес, проходилки, шезлонги, колички и доста други бързо биват надраснати. Всички тези движимости може да са остарели за едни, само че да станат нови за други!!! 

С привършване на разпродажбата се събират дарения за деца и бебета, които биват разпределяни измежду нуждаещи се домове и фамилии. С всяко изминало издание на разпродажбата " Между другари “ придобива все по-голяма известност във Варна и района. С неспокойствие чакаме и тези дни да бъдем посетени от доста бъдещи и сегашни родители, оповестяват уредниците.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР