От 26 до 28 ноември Sofia Ring Mall ще ви

...
От 26 до 28 ноември Sofia Ring Mall ще ви
Коментари Харесай

Black Friday – Вълнуващи намаления от Sofia Ring Mall за всеки повод

От 26 до 28 ноември Sofia Ring Mall ще ви зарадва с огромни понижения на разнообразни категории артикули. Ще можете да си избирате от стилни облекла, които да освежат дрешника ви, нови обувки за студения сезон, елегантни бижута и аксесоари, които да завършат всеки ваш аутфит или нови продукти за дома. Тези и още доста други оферти ще ви чакат в интервала на акцията Black Friday. 


Финалните резултати на eMAG Black Friday 2021
Кампанията Black Friday обичайно откроява най-важните трендове по повод развиването на електронната търговия в България. Нуждата...

S gifts и English Home ще улеснят избора ви на дарове с доста артикули за дома, за всички идни празници, с от -20% до -60% на целия подбор в S gifts и - 60% отстъпка + спомагателни - 50% на определени продукти в English Home. 

Kendall + Kylie откриха сезона със зашеметяваща нова сбирка и до - 30% отстъпка. 



PeekCloppenburg е постоянно отсреща, когато става въпрос за висококачествено облекло и огромно многообразие. Този път ще може да се възползвате и от до - 15% понижение на целия им подбор. Mercedes - Benz ще предложи на всички фенове на немската марка до -75% отстъпка на определени продукти.  
Pandora радва почитателите си с -20% отстъпка за Black Friday
Голямото ноемврийско извършване на покупки стартира и офертите валят отвред. Тази година бижутерийният колос Pandora радва многочислените се почитател...



Goto ви дава мотив за ново украшение с - 10% отстъпка на всички сбирки, като при покупка на две бижута с диаманти, отстъпката нараства на - 15%, а за три - 20%. 

The Body Shop знае по какъв начин да се погрижи за вашето тяло и коса с - 25% отстъпка на всички продукти, измежду които най-различни ароматни лосиони, кремове, козметика за лице и още доста други.  Зарадвайте своя домакински любим благодарение на Zoo Center и до - 10% отстъпка на храни и - 20% на лакомства и аксесоари.

В акцията Black Friday ще се включат и доста други магазини, които можете да разгледате на уеб страницата на.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР