От 26 април 2021 г. ЕVN Топлофикация започва спиране на

...
От 26 април 2021 г. ЕVN Топлофикация започва спиране на
Коментари Харесай

EVN Топлофикация обявява край на отоплителен сезон 2020/21 г. в Пловдив от 26 април 2021 г.

От 26 април 2021 година ЕVN Топлофикация стартира прекъсване на топлоподаването в Пловдив, с което настава завършек на отоплителен сезон 2020/21 година Изключването на оборудванията ще се извърши поетапно в границите на няколко дни. То е според изискванията, посочени в Наредба за топлоснабдяването – „ междинната денонощна температура на външния въздух в три поредни дни е над 12 градуса”, както и дълготрайната прогноза за времето, която дава информация за повишение на температурите.

В случай че живущите в съответната постройка имат предпочитание централното отопление да остане включено, е належащо домоуправителите или упълномощените лица да уведомят сдружението на денонощен телефон 0700 1 7898 или в EVN Офис в Пловдив. Абонатните станции са оборудвани с контролери, които автоматизирано стопират или включват отоплението при повишение или намаление на външните температури.

EVN Топлофикация припомня преимуществата на централното топлоснабдяване:
Отопление и гореща вода в едно: Наред с отоплението на своя парцел, клиентът може да употребява и битова гореща вода 24 часа в денонощието. По този метод не е належащо да се закупува спомагателни уреди (бойлери) за загряване на вода. Използването на топлоенергия за отопление и гореща вода не натоварва в допълнение вътрешните ел. съоръжения в постройките, които са проектирани и построени с централно отопление. Домашен уют и комфорт - реализира се равномерна температура в целия парцел Удобство и непорочност: без прахуляк и пушек в дома. Не се изисква годишна поддръжка и обслужване от клиента Сигурно и безвредно прилагане: отоплителните тела не носят риск от експлоадиране или запалване и са безвредни. Могат да бъдат ръководени даже от дете. Сигурност на доставките и през най-студените зимни месеци. Чист въздух и околна среда: ЕVN Топлофикация не отделя във въздуха на Пловдив нездравословни субстанции като серни диоксиди, прахуляк (фини прахови частици) и диоксини.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР